Reklama

Reklama

Rodina Sopránů - Série 2

(série)
USA, 2000, 11 h 43 min (Minutáž: 43–61 min)

Tvůrci:

David Chase

Kamera:

Phil Abraham

Hrají:

James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steven Van Zandt, Tony Sirico, Robert Iler, Jamie-Lynn Sigler (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (8)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příchod nových postav pořádně zamíchal kartami. Přišli boje o moc, nějaká ta zrada a bodnutí do zad. Seriál je ale stále zajímavý ve své civilnější stránce, kdy se řeší rodina, hodnoty, morálka, víra. Jsou tady opět nečekané, vtipné i cynické momenty. Až na jednu epizodu, vše šlapalo jak po másle a některé aspekty se mi zamlouvaly ještě více než v první sezóně. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo víc než s1. Je to už víc mafiánské a nepůsobí to jen jako parodie na ty známé filmy. Každá nová postava tady měla své místo. Závěr samozřejmě nej. 8/10 ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě nadchla až v závěru, ale tohle už byl fakt nářez. Přibyla spousta postav, snové sekvence jsou čím dál lepší, i vedlejší dějové linie většinou baví a Tony je tak fucked up, že i jeho terapeutka potřebuje terapeuta. Nadšení. 10/10 ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mafiánská telenovela rodiny Sopránů přináší 2. Sérii. Nával nových postav, dějových linek a všeho možného mě podobně jako u 1. Série ze začátku tolik nebral a prvních pár epizod, ačkoliv velmi dobře zpracovaných, nemělo TO, čím si mě 1. Série získala. Když se ale divák prokouše pomalým začátkem, najde zlatý důl. Nové postavy vás štvou, dojímaj a nebo rozesmívaj. A to je dobře! Ať už je to Tonyho sestra, hajzl Ritchie a nebo i ten né tolik výrazný Furio. Každé dává ruku k dílu a funguje to zkrátka skvěle. Menší výtku mám akorát k poslední epizodě, která mi ze začátku přišla trochu psycho. Finální rozuzlení se mi ale líbilo. Zatím si seriál drží stejnou kvalitu. Jen tak dál! ()

Judhisthira 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série s mnoha památnými momenty a dramatičtějším příběhem. Tony je v této řadě nejspíše trošku více mravní a klidnější. Koho musím vyzdvihnout, je Richie April. Jako jeden z největších nechuťáků mafiánských bažin a snad i památná postava všech gangsterek. Měli ho udržet déle. Velmi dobrý byl i ten mysteriózní závěr s odhalením Pussyho. ()

Reklama

Reklama