Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já se toho bál a nakonec se ukázalo, že zbytečně. Trpaslík byl na chvíli zpět, byl jiný, ale stejně výborný. Je až s podivem, kterak člověku chybí "trapný smích diváků," který v tomto dílku již neexistuje. Ale hlavně, že vtipy a hlášky fungují. Zatím dávám 4, ale už při sledování originálu jsem si v duchu přeříkával dané texty s hlasem výborného českého dabingu a věřím, že až ho uvidím na ČT, tak hodnocení ještě zvednu! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ. Červený trpaslík ako ho zbožňujem a uznávam nenávratne zmyzol do prázdna koncom ôsmej série. Ja som si už zvykol že prechody medzi sériamy absolútne nenadväzujú, ale Back To Earth je skôr sklamaním ako radosťou. Postavy sú síce dospelejšie ale to kvôli čomu sme ich milovali je nenávratne preč. Jediný kto sa ešte ako tak drží je Craig Charles ktorého Lister prešiel od prvej série veľkou zmenou a pre mňa zostáva najlepšou postavičkou celého seriálu. Vtipnosti tu veľa nenájdete a hlavne je to až smutne silené. Ak to tak nebolo tvorcami zmýšlané tak potom jednoducho Doug Naylor nie je režisér a nedokázal uhrať situáciu na televíznej úrovni. Seriál ktorý má pár odkazov a aj pár dobrých vtipov ale je úplne zbytočný a tak trocha smutný a možno že práve za tú smutnosť si vyslúžil pevné tri *. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dnes už víme, že nešlo o závěrečný trojdíl... naštěstí. Ale kdyby to tak bylo, tak tvrdím to, co jsem napsal jako dodatek ke komentáři k původnímu seriálu - v první třetině je to hodně WTF, ale pokud jste viděli Blade Runnera, ty zbylé dvě se vám budou dost líbit;) Z celého tohohle dílka ale máte takový zvláštní pocit - jako když po letech potkáte starého známého a společně zavzpomínáte na staré časy a je to super, ale pořád nemůžete zapomenout na to, že už jste oba někde jinde a už to nikdy nebude takové jako tenkrát. Každopádně, pokud tohle bylo definitivní rozloučení, tak bylo dostatečně důstojné. 70%, což je samozřejmě ve srovnání s "originálem" trpké zklamání. ()

swamp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se dozvěděl o rozmnožení seriálu o tři další epizody, byl jsem u vytržení. Ovšem po nějaké době jsem si začal říkat, že ani nemůžu chtít, aby zkrátka pokračovali v geniálně zajetých kolejích - vždyť se nejedná o další sérii, ale o vzkaz fanouškům, že 'Red dwarf není mrtev, ať žije Red dwarf'. Už z prvních záběrů mi bylo jasné, že nové epizody jsou spíše o nostalgii, sentimentu, ale zároveň ukázky schopnosti tohoto skvělého seriálu. Rekonekce celé čtyřčlenné posádky v původním obsazení mi přijde téměř neuvěřitelná, Listerovy dredy, Krytonova dovolená, Kocourovy oblečky a neustále uštěpačné poznámky Rimmera - ano, to je přesně to, v co jsem tajně doufal. Velké díky pánům Naylorovi a Grantovi. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po prvním díle velké nadšení nepanuje...uvidíme,jestli se to stihne rozjet,vzhledem k tomu,že budou jen tři díly... edit : po druhém díle přidávám hvězdu...třetí příde na řadu zítra... edit2 : po třetím díle,který byl patrně nejlepší z celé minisérie a ve finále nechybělo trochu té nostalgie zvedám hodnocení na plný počet.(byť slabších pět).Dost možná si to tenhle trpaslík nezaslouží,ale nakonec je to trpaslík a proč ho trošku nenadhodnotit... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)
  • Předchozí řady seriálu produkovala společnost BBC. Tuto sérii vyrobila kabelová televize Dave TV. (korbitch22)
  • Jeden z komparzistů ve scéně na ulici v Londýně má na sobě triko Eso Rimmera. (gogos)

Reklama

Reklama