Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl se nejvíc nese v duchu původního seriálu, ale tak nějak to není ono. první půlka druhého dílu klesá ještě níž, co se týče fandovskýho pomrkávání, je to od Galaxy Questu bohužel hodně daleko. Ale od rimmerovsky stylový likvidace CSI vložky z Kremlu to jde zas nehoru a závěr posledního dílu byl docela příjemnej. Celý dohromady to dává docela smysl a nakonec ten celej nápad nevypadá špatně, ale i v tý vážnosti to chtělo víc humoru. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sitcomová legenda a její důstojné pokračování po tolika letech. Zvláštní důraz přitom kladu na to ,,důstojné"... Přesto je v daném projektu s názvem ,,Zpátky na Zemi" jedno slabé místo, totiž scenáristický nápad přenést děj z Červeného trpaslíka zpátky na Zemi. Jako koncept to úplně nefunguje. Chvílemi jsem až měl pocit, že tvůrci vědomě opouštějí žánr sitcomu a točí klasický seriál s důrazem na dějovou linku. A na to je navázaný úbytek humoru. Naštěstí ne až tak fatální. Vrátila se legenda, samozřejmě, pro fanouška povinná radost, ale dokonalé jako původní trpaslík to už ani zdaleka není... ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě že to není už ani z poloviny tak zábavné jako dříve.Ale už jen z té nostalgie.V rámci RD výročí tvurci udělali tři díly + bonus dokument,který zarytého fanouška potěší.Jasně,nikdo nemuže čekat velkolepý návrat,ale i tak,já se prostě bavil,když jsem viděl tu starou známou partu opět pohromadě.Bez porovnání s předchozími díly dávám 5*. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chápu o co tvůrcům šlo, přijala jsem to, pobavila se, rozloučila. Bohužel se im to nepovedlo na úplnou jedničku, ale přesto... RD je seriál, u kterýho jsem se nikdy nenudila a nenudila jsem se ani u těch 3 dílů, ačkoliv měly několik hluchých míst a podle mě nebyly jen pro pobavení. Taková trochu pohřební rozlučka XoD Jsou starší, ale jejich charaktery jsou stále stejné. A to je pro mě důležité. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou zpátky, mají jen pár vrásek a kilo navíc, chybí jim trochu vlasů, ale pořád jsou to oni. Trošku sice postrádám "umělý" smích, ale jinak jsem spokojen. Není to ten stadý dobrý Červený trpaslík (až na vizuální ztvárnění plné "papundeklových" triků), humor se posunul malinko jiným směrem (není tak absurdní a pichlavý), ale překvapivě mě to pobavilo stejně dobře jako "stará" série. Z počátku jsem byl zklamaný, ale ve finále převládl kladný pocit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Jeden z komparzistů ve scéně na ulici v Londýně má na sobě triko Eso Rimmera. (gogos)
  • Předchozí řady seriálu produkovala společnost BBC. Tuto sérii vyrobila kabelová televize Dave TV. (korbitch22)

Reklama

Reklama