Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá filantropka Margot je ve svém sídle napadena útočníkem s břitvou v ruce, oblečeném v latexovém obleku. Žena přežije a policisté se od ní dozvědí, že útočník měl jedno oko modré a druhé hnědé. Za několik dní je v automyčce stejným způsobem napadena před svou dcerou jiná žena, která útok nepřežije. Podaří se jim zjistit, že mrtvá žena byla svému muži nevěrná. Útočník zanechá na místě CD s nahrávkou nevěry. Je jasné, že pokud se filantropka Margot nepřizná, bude znovu napadena. Ona však odmítá policejní ochranu. Útočník ji skutečně napadne a v ruce drží dopisy, které psala svému bývalému manželovi. Žena se útočníkovi přizná, že ze soucitu zabila jejich handicapovaného syna. Ten ji sice nezabije, avšak do domu vtrhnou policisté a najdou usvědčující dopisy. Na základě nich je žena zatčena. Útočník, samozvaný soudce se zatím připravuje na další akci. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Na tento díl jsem si vzpomněla po velmi nepříjemné události z pátečního večera, kdy jsem viděla horor Veronica. Když jsem kdysi dávno u večeře koukávala na kriminálku Las Vegas, tak ve mně zakořenil hlavně tento díl. Dokonce jsem ho musela vypnout, jak mě ten magor v obleku vyděsil. Jeho pohyby naháněly hrůzu samy o sobě. Je škoda, že ho už nikdy nenašli. Včera jsem si teda dala repete jen tohoto dílu. A měla jsem před 10 lety pravdu! Fakt je to děsivý. Tentokrát jsem to ale nevypnula a hrdinsky jsem se dodívala. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Parádní epizoda s neskutečně tajemným padouchem. Škoda, že se k němu už nikdy nevrátili, jeho dopadení by bylo podívanou roku. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama