Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (133)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pokus navázat na seriálovou klasiku z počátku 70. let, na které si kdysi udělal pověst David Carradine. Původní Kung-fu se tehdy neslo na mimořádně velké vlně popularity východní mystiky a bojových umění, pravda, na západě vnímané často svérázně a velmi zkresleně. Ten seriál jsem kdysi vídával na rakouské televizi a měl určité kouzlo - byl jsem konec konců ve věku, který je k podobným projektům vstřícnější. V 90. letech už je podobné téma dost obehranou záležitostí, televizní studio to bralo jako jednu z mnoha seriálových řad nijak zvlášť finančně preferovanou, Carradine je už přece jen v letech a jeho nástupce postrádá ono "shaolinské" charisma. Z hlediska kvalit scénáře je to hodně ošizená záležitost. Celkový dojem: 25 %. ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

Tak toto je zabijačka, do slov a do písmena :) Jeden zo seriálov mého deství, všetci sme to vrele pozerali. Ešte stále sa pamätám na ten zarputilo pokojný a neustále extrémne vážny výraz Davida Carradina, z ktorého sme sa často chichotali :) I keď je seriál miestami z toho všetkého smiešny (na miestach, kde by isto nemal byť), bol to fakt zážitok, vtedy.... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako ma bejt? Ani akce, ani detektivka, ani komedie a tomu co predvadi Carradine se neda rikat kung-fu ale spis posledni kop duchodce nez zemre. A vychodni fylozofie? No pokud za to nekdo povazuje to, ze straik chodi po meste, snazi se pomahat a poucuje synacka tak asi jo. Pro me to je jen nudna slatanina. ()

artuš 

všechny recenze uživatele

Docela hezký serriál o otci, který hledá syna. Dějová linie se mi zdála pořád stejná, v každém díle byly použivány mistické síly Shaolinů. To mi moc ktomu to seriálu nesedí, když vemu v úvahu jeho jméno. Spíš by se měl jmenovat Síla Shaolinů: Legenda pokračuje. Ale jinak jsem byl spokojenej s bojovými scénami a vtipnými hláškami. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelně slátané, až je to kouzelné. Šaolinský mistr, jeho syn americký polda, klášter v americe, spousta spojených vzpomínek zjevujících se v takřka legendárním dvojstřihu, cestování časem...scénáristovi se nedá upřít nadšení vpravdě americké. Zcela neodolatelný je David Carradine jako chodící zásobárna čínské moudrosti a hlášek Boba Dylana představující se: "Jmenuji se Caine, rád vám pomohu." ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama