Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (236)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $26,441,782Tržby Celosvetovo $47,315,959Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Taký samoúčelný guláš všemožného, nemá to pevnú pôdu pod nohami, mieša to všetko možné až nemožné, až to je fakt nemožné. Tie postavy sú strašne prvoplánové, nesympatické, komu na nich vôbec záležalo. /35%/ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednoho blíže neurčeného dne se na schodišti srazila trojice scenáristů s třemi naprosto rozlišnými scénáři, což mělo za vinu smíchání všech listů dohromady, nikdo z nich se však neobtěžoval s nápravou této nehody, a tímto způsobem dost možná vznikl podklad pro Fantasy Island. Divák téměř celou dobu stopáže vlastně vůbec neví, na co se dívá. Nemám nic proti žánrovým mišmašům, nicméně v tomto případě si nejsem úplně jistý tím, jestli šlo o původní záměr. Samotný námět s ostrovem plnícím přání (za velkou cenu) nebyl úplně špatný, celé to však ztroskotalo na zpracování a divně napsaných postavách - na druhou stranu ale oceňuji ne úplně předvídatelnou identitu hlavního záporáka. Dokonce ani hororová linie nefungovala tak, jak by měla - pokud by se film nesl v duchu jeskynních scén, určitě by více splňoval žánrová očekávání. Ve výsledku tak jde o nemalé zklamání a promarněný potenciál zároveň. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako ulepenej splácanec totálních nesmyslů, napatlaný malým rozmazleným frackem o výtvarný výchově v první třídě, jenž si to dílo pyšná a naivní matka vyvěsí doma v kuchyni vedle ledničky (v tomhle připadě tvůrci, co si toto monstrum vůbec dovolí vyslat do kin a myslí si, že z hovna bude hit). Připadalo mi, že koukám na čtyři úplně odlišný na sebe nenavazující filmy a chvílemi se mi zdálo, že čumim na nějakou špatnou variaci Skuby důa. Spatlanina hoven toto. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(30%) Viděno v kině. Ach jo, jsem fakt debil, že já na to šel! Ani v slabší průměr to nedopadlo. A to mi předchozí záležitost od tohoto režiséra, Truth or Dare docela sedla. Zde mohu ocenit jen jisté nápady a vcelku zdařilou pointu ke konci. Sice nebyla moc šokující, ale aspoň nebyla pitomá a měla hlavu a patu. Celkově zde skoro nic nefungovalo. Atmosféra nulová. Herci hráli nepřesvědčivě. Hudba nevýrazná. Rádoby napínavé scény nic moc. Ani ta hlavní Lucy Hale mě zde nebavila (ve filmu Truth or Dare mě zaujala víc). Myslel jsem, že dám nakonec jen 1*, ale přeci to nějakou tu celkovou úroveň mělo. Tak se nakonec slituji v nejslabší 2*. Vlastně můžu zde pochválit pouze Maggie Q, jejíž role mě docela bavila a i ta její dějové linie. Linie těch ostatních postav mě nebavila, až na závěrečné rozuzlení tedy. Víc k tomu asi dodávat nemusím, strašná slabota a hlavně jsem měl pocit, že to sleduju 4 hodiny. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Úvodnych 75 minút bolo celkom vydarených, záver sa autorovi opäť (podobne ako vo Vadí, nevadí) podarilo trochu prekombinovať. Príjemné prostredie ostrova, oprášený nápad a sotva priemerný herci priniesli klasické béčko s náznakmi hororu (isté podobnosti s Piatkom 13eho či Tajomstvom minulého leta) a pri tých ja dokážem celkom solidne vypnúť a príjemne sa odreagovať. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama