Reklama

Reklama

Sex ve městě - Série 6

(série)
USA, (2003–2004), 9 h 46 min (Minutáž: 27–43 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

Sylvia Kauders, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, David Eigenberg, Ron Livingston, Evan Handler, John Corbett (více)
(další profese)

Epizody(20)

Obsahy(1)

V závěrečné řadě seriálu řeší nejlepší kámošky zdravotní trable, náročnou výchovu dětí a staré i nové vztahy. A pořád platí, že se na sebe můžou vždycky spolehnout. (Netflix)

Zajímavosti (5)

Dva a půl chlapa - Byla to Mame, mami (2005) (epizoda) (S02E18)

  • V scéne z obchodu z oblečením, pravdepodobne niekde v Beverly Hills, je možné vidieť veci od malej značky Ella Moss, ktorá tiež pochádza z Los Angeles. Šaty od nej sa objavili aj v epizóde Páni, přerušeno seriálu Sex v meste (1998–2004), kde ich mala na sebe Sarah Jessica Parker. Čo sa ešte módy týka, na jednom z pultov sme mohli vidieť aj indonézsku značku Ratna a v epizóde bol spomenutý aj španielsky návrhár Paco Rabanne. (Real Tom Hardy)

Až tak moc tě nežere (2009)

  • Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo, v níž odpovídají na čtenářské otázky ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě (od r. 1998). V epizodě Trochu hádek, trochu řečí (2003) je dokonce myšlence „He's just not that into you“ věnován příběh Mirandy, která zjišťuje, jak poznat, když ji chlap „až tak moc nežere“. (Bbbulanek)

Reklama

Reklama