Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady by dal můj součet hodnocení rozhodně vysoký nadprůměr (nejvýše asi grafické epileptické peklo v E9, nejníže nudná jatka v E5), ale nemůžu se zbavit dojmu ztráty jisté různorodosti. Nevím, jak to lépe popsat, protože když řeknu, že většina námětů pochází ze stejné škatulky (akční sci-fi/fantasy řežba), tak co jsem jako sakra čekal? :-) Explicitní nahota mi tu opět citelně chyběla, když naopak brutalitě se žádné meze nekladly. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně to samé jako předchozí série. 3 povídky super (Děsivá výprava, Roj, Masonovy krysy), zbytek meh nebo nic moc. Stále u Lásky, smrti a robotů více oceňuju snahu natočit podobný seriál, než abych si skutečně jednotlivé povídky užíval. A musím říct, že náměty se začínají už trochu opakovat. Kolikrát uvidíme bandu mariňáků, jak jdou zabít jednu velkou příšeru? Kolikrát uvidíme náhodné (většinou 17.-19. století) historické zasazení s jednou příšerou nebo nadpřirozeným jevem? Jsem rád, že Netflix podporuje nebo alespoň podporoval animaci pro dospělé. Momentálně při pádu akcií vyšli zprávy, že Netflix zrovna svojí animační divizi dost proškrtá, takže uvidíme, jak to bude s Roboty. Tipl bych si, že Roboti to přežijí, ale určitě se bojím o projekty Alexe Hirsche, Jamese Baxtera, Craiga McCrackena a dalších. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láskyplná, smrtící a hlavně robotí antologie dospěla i u mě ke svému prozatímnímu konci a zase můžu konstatovat to samé co u předešlých dvou řad - skákalo se od výborného k uspávajícímu. To nic nemění na tom, že tomuhle velmi odvážlivému projektu nesmírně fandím a už teď stojím ve frontě na avizovaný čtvrtý svazek. Nejlepší epizody: Děsivá výprava, Noc mini mrtvých a V klenutých sálech pohřbený. [viděno na Netflixu] ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E01 - Vtipná jednohubka, která má parádní dialogy a zábavný pohled na apokalypsu. 80% E02 - To nejlepší, co v tomto svazku uvidíte. Děsivá výprava má skvělý příběh, zajímavého hlavního hrdinu, skvělou pointu a režiséra Davida Finchera. 95% E03 - Sedlo mi to. Hlavně je to nádherný audiovizuální zážitek a líbilo se mi samotné zakončení. 80% E04 - V jednoduchosti je síla. Povedená jednohubka. 75% E05 - Z mého pohledu krásné "akční béčko". Žádné velké ambice, jen dobře pobavit. 70% E06 - Není to špatné, jen by to chtělo mnohem více prostoru. Ten otevřený konec tomu škodí. Jinak animace nádherná. 65% E07 - Hodně mě to pobavilo. Je to lehce absurdní, ale dost jsem si to užil, a opět to má skvělou pointu. 80% E08 - Zajímavé téma, které podle mě není, tak dobře využité. Škoda, přál bych si mnohem více z toho to světa. 70% E09 - Audiovizuální porno. Ta vizuální stránka je úžasná a po příběhové stránce je hezky odvyprávěno, jen mi tam něco málo chybělo. 65% Ve výsledku se třetí svazek dost povedl. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná série plná odvážných narativních experimentů. Moralitka od Finchera o nevyzpytatelných námořnících nahodí udičku a divák se veze až do konce. Úlitba Lovecraftovi malém nadechne (škoda dílčích chyb - roboti místo Shoggotha a useklého konce) a frenetický závěr o hluchém hamižníkovi a siréně nutí sbírat čelist z podlahy. Nechybí vtipné kousky. Návrat Tří robotů nemá sice wow efekt jejich prvního zářezu, ale je pořád velice podařený a Masonovy Krysy jsou absurdní krvavý masakr. Noc mini mrtvých ukazuje obrovské měřítko, které miniatury nabízí a ničení světa tak získává o to vtipnější pointu. Zatím nejlepší série. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama