Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 2
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (258)

campix 

všechny recenze uživatele

Kompilace kratších animovaných útvarů, které spolu nijak nesouvisí a podílelo se na nich hned několik různých tvůrců. Originalitě se zde meze nekladou. Drtivá většina kraťasů je minimálně hodně zajimavá a nejdou se i kousky, které člověka chytnou. A tím, že se jedná o 18 epizod, tak si každý najde to svoje. Jako celek to ale až zas tolik nefunguje. ()

Wade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krátkých snímku  z nichž některé dokážou vzít dech tím jak jsou geniální a mají skvělou animaci. Jednoduše je to pecka,která stojí za zhlédnutí a i když se našli  také slabší části bylo jich rozhodně o dost méně než těch co mě buď bavili nebo mě ohromili.  ---1.série 4/5 --- 2.série 3/5 ---3.série 4/5 ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý animovaný projekt od Tima Millera. Nebál bych se to přirovnat k Black Mirror. Kvalita dílů je dost rozporuplná, různá je i animace. Díly se odehrávají v různé době a na odlišných místech. Rozdílné jsou taky žánry. Nejvíc mi asi sedly ty sci-fi, případně s alternativní Zemí. Určitě stojí za to to vidět, protože je to dost originální a člověk u toho neztratí moc času. Budu se těšit na další sérii. "Vše se vrátí na začátek." ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem v trolejbuse do školy čítával sci-fi antologie ze 70. a 80. let. Bradbury, Henlein, Harlan Ellison a tak. Přečetl jsem těch povídek hrozně, hrozně moc a pak se začaly opakovat. Tak jsem toho nechal a myslel jsem si, že tu směsici úžasu, vzrušení, překvapení a ohromení nad cizí fantazí už znovu nezažiju. A tady to je. Stejně dobré jako v 15 letech po cestě do školy. Tohle. Je. Super. Buďto dostanete super příběh, nebo super animaci, nebo aspoň super nápad -- někdy všechno. Krása. Osobní favoriti v pořadí: Beyond the Aquila Rift, Sonnie's Edge, Zima Blue, Lucky 13. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky dospělé animace je to prostě povinnost! Pro milovníky Scifi i Fantasy (které tu je v mnohem menší míře) povinnost! Kde najdete takovou sbírku povídek, které jsou uderné, vtipné, brutalní, filozofické, k zamyšlení nebo prostě tragické? Kde najdete tolik animačních stylů v jednom projektu? Je tu hravost a hromada skvělých nápadů. Jelikož je to antalogie, tak některé díly jsou lepší jiné slabší, některé myšlenky by si zasloužili prozkoumat víc, jiné míň a některé jsou tak akorát probádany. Tak jako tak, jsem rád, že to existuje a vždy se budu těšit na další sérii a vždy si rád pustím některé díly znovu! Přece jen je to často tak akorát kraťounké, aby se člověk zabavil a neplýtvá to zbytečně vaším časem v dnešní době přepálených stopáží! První série je pořád TOP (Hlavně díky kvantitě a své velké variabilitě, další dvě s polovičnými počty epizod jsou o něco slabší, ale pořád je to velmi silný projekt, kde si každý najde to svoje! 8/10 Silné doporučení! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • Příběh epizody je adaptací krátkých povídek „Frontlines“ od Marko Kloose. (NiWi)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama