Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek

(série)
  • USA Volume 1
USA, 2019, 3 h 47 min (Minutáž: 6–17 min)

VOD (1)

Epizody(18)

Recenze (51)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativně dost nevyvážené. Je zde kombinace akce, hororu, komedie, sci-fi i art. Výrazně se mění i vizuální stránka od perfektní k nerozeznání od hraného filmu k animované i abstraktní. Minimálně dva díly bych si dal i jako celovečeráky nebo jako počítačové hry, zbytek poté skáče mezi průměrem a občasnou podivností. Potěší, že jsou jednotlivé části do 15 minut, takže i ty slabé utečou. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o veľmi podarený projekt. Vždy som mal pri takýchto seriáloch obavy. Pretože rôzni tvorcovia rovná sa rôzne prevedenia, ale musím povedať, že v tomto prípade je to pomerne kvalitná skupina príbehov. Rôzne štýly animácie, množstvo pekných myšlienok a fantastických nápadov. Od steampunku, cez tie filozofické alebo satirické. Viac akčné alebo podivné. Je tu všetko. Niektoré kraťasy si viem predstaviť v celovečernom prevedení a strašne dúfam, že príde rovnako našlapaná druhá séria. Pre mňa spokojnosť. 1. séria - 80% ()

Reklama

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavý seriál, který mě zpočátku trochu odrazoval tím že na sebe díly nenavazují ale po chvíli vám dojde, že to je na tom to SUPER. Tvůrci mají obrovské možnosti a obrovské množství nápadů pro jednotlivé díly, které jsou od sebe velice odlišné a každý si najde něco co mu padne a zamiluje. Mě se třeba nejlépe hodnocené díly přišly nadhodnocené a ty které mají zase špatně hodnocení tak mi přišly geniálně napsané a vizuálně podmanivé. Velice doporučuji všem co hledají něco nového a svěžího.    8/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě LD&R je třeba brát jednotlivé epizody zvlášť. Ta různorodost je příliš veliká. A stejně jako každému sedne něco jiného, není šance hodnotit všech 18 epizod stejně. Někdo bude slintat nad Jogurtem a Zimou, někdo nad luxusní animací (asi polovina všeho) a někdmu bude asi stačit jen bobr svědkyně... u mě hodně napovídala kvalitě délka. Přece jen když téma pokulhává, víc než 10 minut (včetně titulků) nevyvaříš. Takže tady bez nádsázky platí, že na délce opravdu záleži. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kráso, tak u týhle nespoutaný glorifikace kreativity jde horko těžko nemít z toho úžasu otevřenou chlebárnu.... Animovaná povídková antologie 'Love, Death & Robots' je totiž velice jedinečná a neuvěřitelně originální audiovizuální mozaika, která experimentálně kombinuje nesčetně mnoho neslučitelných žánrů a animačních stylů v jeden kompaktní umělecký celek, který se může pyšnit scenáristicky rozmanitými a famózně vypointovanými příběhy s mnohdy filozoficko-existenciálním přesahem. Určitá nekonzistentnost je sice na místě, ale tak či onak jde ve výsledném resumé o jeden z nejsofistikovanějších a umělecky nejrozmanitějších autorských počinů poslední dekády, který ve svém žánru nemá sebemenší obdoby či konkurenci. Fakt nekecám, doposud nikdy jsem neviděl tak inovativní a progresivní projekt, který by se mi tak perfektně trefil do vkusu. Moje bližší poznatky a názory naleznete u jednotlivých epizod. Smekám..... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Jeden z vojáků nosí na uniformě logo studia Blur, které založil tvůrce seriálu Tim Miller. (NiWi)
  • Na začátku epizody lze vidět symbol Uroboros, který v mnoha kulturách značí cyklus narození a smrti stále dokola. Tento cyklus hraje roli i v zápletce epizody. (NiWi)
  • Hlas ženského robota není nikomu připsán, protože byl syntetizován počítačem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama