Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo ryze dramatičtějších a řekněme asi i "artovějších" či divácky náročnějších kousků, a místo nich se servírují akce, napětí, dojáky, a dokonce i čistě hororové záležitosti. Parádní výběr krátkých filmů, který dává vzpomenout na zlatou éru povídkových science-fiction z těch nejlepších knižních antologií osmdesátých a devadesátých let. Miluju. [Netflix] ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Očekával jsem menší nářez už jen díky zkrácenému počtu epizod... a nespletl jsem se. Přesto jsem daleko od tvrzení, že by se jednalo o průšvih. I tady se najde hned čtveřice (3,4,5,6) velice silných, nápaditých, vizuálně podmanivých příběhů, které ať už s omletou či novátorskou pointou vyvolají úsměv na tváři. Koncept antologie zkrátka nabízí rozmanité možnosti a tahle polovina epizod to dokazuje na plné čáře. Od atmosférické futuristické detektivky, přes fotorealistické kombo SW s Dunou, napříč hororovou vysokou trávou až k vánoční bombě s parádním konceptem. Ba ne... tady se nápady nevyčerpaly. Jen jich prostě v rámci kratší stopáže není tolik. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Obecně je to lepší jak první řada, ale hlavně proto, že to má jen osm dílů, jejichž kvalita je tak nějak konzistentní. Že by mi u toho ale nějak výrazně padala čelist až na zem, to asi ne. Všechno jsou to takový videoherní dema bez nosnějších dějových linek, nic z toho mě nelákalo vidět v celovečerní podobě, takže ve výsledku zklamání. 6/10 ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa stále platí, že čo sa tohto seriálu týka, jeho vizuálna stránka stojí najviac za zmienku. V prípade druhej série najmä v častiach Ice a The Tall Grass. Avšak príbehovo je to opäť strašne slabučké a väčšinou to neprináša nič nové. Mám rada SciFi aj rôzne typy úletov, ale toto ide skrátka nejak mimo mňa. Najviac ma zaujala posledná epizóda o obrovi a čiastočne epizóda o nesmrteľnosti, pretože tieto dve najviac nastavili zrkadlo súčasnosti, svojím cynickým pohľadom a nostalgiou za budúcou minulou obyčajnosťou. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá séria tohto skvelého seriálu a som mierne sklamaný. Veľkým mínusom je absencia hlbších dielov alebo nejakých mindfuckov ako tomu bolo v prvej sérii. Opäť tu však máme pár so nádhernou animáciou a nájdu sa tu aj skvelé príbehy ktoré si pýtajú celý seriál alebo film. U mňa top určite 3 časť, s výbornou animáciou a príbehom, tak isto star wars 4, pointa v 5 a zábavnosť 1 a 6.  Zvyšné sa mi veľmi nepáčili. U mňa teda 4* a čakám ďalšie časti. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)

Reklama

Reklama