Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při tak malém počtu epizod působí tato řada o dost horší, než ta předchozí. Je zastoupeno méně přístupů a způsobů animace, ale co je horší, minimálně tři epizody jsou průměrné, jedna spíš podprůměrná...jeden by čekal, že když bude epizod tak málo, tak to budou pecky všecky. Jsem docela zklamaný, protože ani ty které jsem hodnotil pěti hvězdami, nemají na to nejlepší z předchozí řady. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo ryze dramatičtějších a řekněme asi i "artovějších" či divácky náročnějších kousků, a místo nich se servírují akce, napětí, dojáky, a dokonce i čistě hororové záležitosti. Parádní výběr krátkých filmů, který dává vzpomenout na zlatou éru povídkových science-fiction z těch nejlepších knižních antologií osmdesátých a devadesátých let. Miluju. [Netflix] ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, nějaký významnější kvalitativní pokles oproti první sérii naštěstí nenastal. Trochu zamrzí, že zkrouhli počet dílu na číslo 8, což když přihlédneme k faktu, že druhá série si dala dva roky pauzu, osobně nechápu, ale co už. Jednoznačně nejlepším dílem, kde bych si já osobně dokázal představit filmové celovečerní zpracování, je Zakázané ovoce. Kromě úžasné a místy vyloženě dechberoucí animace totiž tento přírůstek do světa LDR nabídne i fungující zápletku sloužící k hlubokému zamyšlení. I pár dalších dílů zazářilo na plné čáře (čtyřka s perfketně nasnímanou krvavou akcí v nehostinném prostředí pouště....a filozofující osmička, která mě svým přesahem překvapila). Jo a Duch Vánoc překvapil, tam jsem takové vyústění fakticky nečekal. Recenzi píšu v momentě, kdy vyšel trailer na třetí sérii. A i ta vypadá dost šíleně! Tak uvidíme! Za mě 7,5/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria nemá toľko častí( čo zamrzí) na druhú stranu pôsobí omnoho konzistentnejšie. Hoci poviedky samy o sebe znova ukazujú vymoženosti novodobej animácie a spôsoby akým prezentujú príbeh, stále to má tú dravosť, hravosť a túžbu zobrať nás do iných svetoch. A v mnohých ohľadoch sa to sérií darí. Dúfam, že druhou sériou nekončíme. Táto antalógia ma totiž naozaj úprimne baví. 2.séria – 80% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsme se dočkali směsi různorodých typů animací, akorát s tím rozdílem, že je jich víc než 2x méně a tímpádem je i 2x méně nadstandartních dílů, Stejně tak seriálu ubírá body už trochu "ohranost dílů", protože kromě 6. epizody ze žádné vyloženě radostí neskáču, nicméně i tak se dá druhá série s klidem sjet bez větší újmy. Čekal jsem ale víc... ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)

Reklama

Reklama