Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (86)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsme se dočkali směsi různorodých typů animací, akorát s tím rozdílem, že je jich víc než 2x méně a tímpádem je i 2x méně nadstandartních dílů, Stejně tak seriálu ubírá body už trochu "ohranost dílů", protože kromě 6. epizody ze žádné vyloženě radostí neskáču, nicméně i tak se dá druhá série s klidem sjet bez větší újmy. Čekal jsem ale víc... ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa stále platí, že čo sa tohto seriálu týka, jeho vizuálna stránka stojí najviac za zmienku. V prípade druhej série najmä v častiach Ice a The Tall Grass. Avšak príbehovo je to opäť strašne slabučké a väčšinou to neprináša nič nové. Mám rada SciFi aj rôzne typy úletov, ale toto ide skrátka nejak mimo mňa. Najviac ma zaujala posledná epizóda o obrovi a čiastočne epizóda o nesmrteľnosti, pretože tieto dve najviac nastavili zrkadlo súčasnosti, svojím cynickým pohľadom a nostalgiou za budúcou minulou obyčajnosťou. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napsal jsem komentář ke 3. sérii a zapomněl jsem napsat k týhle. Druhá byla totiž dost zapomenutelná a s velkým překvapením to ale poslední dva (modré!) díly zachraňují na horší 3⭐. Moc opět nechápu existenci nějakých absolutně nezajímavých a jednoduchých dílů jako Led nebo Vysoká tráva. Zato Azyl byl suprový s nápadem na jedno místě (tyhle věci, kdy postava uvízne na jednom místě miluju) a Utonulý obr, který byl krásný, zajímavý a chytrý. Škoda, že ho moc lidí asi nepochopilo. Nejlepší díl: Utonulý obr Vyhodnocení: Nic moc série ()

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, tak to byl neskutečnej kvalitativní sešup. To, co se přidalo za animátory, to se šetřilo na scénáristech. První díl už jsem ohodnotil sólo, hloupej, nevtipnej, ostatní těsnej podprůměr, kdy neuvěřitelnej lazy writing (ano, všude kolem nás jsou krvelačné zrůdy, já o tom moc dobře vím, a proto vás nechám venku vyhulovat - Vysoká tráva) střídá čistá nuda (Azyl, Utonulý obr) a nebo přinejlepším průměrná jednohubka (Duch Vánoc).  Opravdu dobré pak pro mě zůstávají pouze Zakázané ovoce, které přes slabý příběh, kouzlí silnou atmosférou, a Sníh na poušti, který mi udělal radost tím, že si na nic nehraje. A to je bohužel hodně málo. Budu si muset zopakovat první sérii, abych se přesvědčil, jestli jsem byl ovlivněn kouzlem nového a byl víc shovívavý. Nebo se přesvědčím, že je první série opravdu o tolik lepší a spravím si chuť. Dva porouchaní roboti. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám antologické seriály hrozně rád. První sérii jsem fakt jel jak piko a na druhou jsem se hrozně těšil. A musím říct, že jsem dostal přesně to co jsem očekával. To schéma je totiž stejné jako u první série. Polovina epizod je fakt skvělá podívaná a druhá polovina už tak moc ne. Je to problém, kvůli kterému bude mít tenhle seroš vždycky nízké celkové hodnocení. Problémem je taky to, že zatímco u první série ty dobré/špatné epizody byly v poměru 9/9 tady je to jenom 4/4, takže je to jen poloviční nálož jako v roce 2019. Nejlepší epizoda je bezesporu Pop Squad, ta jako jediná dosahuje kvalit Aquilla Riftu. Zdatně ji sekundují Snow in Desert a Tall Grass. Tu hlavní čtveřici dobrých epizod ještě doplňuje The Drowned Giant. Life Hutch je nemastná neslaná kopírka Helping Hand, který se mi líbil mnohem víc. Zbylé tři epizody už jsou docela nic moc, především Ice je fakt slabší. To, že je v sérii méně sexu a násilí, mně nijak nevadí, spíš mě mrzí, že chybí nějaká více vtipná epizoda jako byli Three Robots. Celkové hodnocení série není na místě, má to svoje plusy a mínusy, které se mi nechtějí zprůměrovat. Škoda jen, že Netflix se všemi těmi penězi co vydělá ,vygeneruje za 2 roky čekání 8 epizod, jejichž celková délka není ani dvě hoďky. To mi rozum fakt nebere. ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama