Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (849)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem je jeden z nejlepších rodinných sitcomů. Nejvtipnější je asi určitě Coudy ( Kouďák ), scény sním stojí opravdu za to. A když zrovna nebyl na scéně, chyběla tomu dost šťáva. Ale i bez Kouďáka to má něco do sebe. Pro pobavení to určitě stačí. Rodina Fosterů: Carol - Ovdovělá kosmetička, která se na Jamaice zamilovala do rozvedeného stavitele Franka Lamberta (kde se také vzali). Karen - Neustále se snaží stát modelkou. Mark - Inteligentní chytrý šprt, který je také fanouškem do počítačů. Dana - Panovační a snaživá holka, která se snaží být až přespříliš perfektní. Rodina Lambertů: Frank - Bezstarostní manžel a otec, který pracuje ve stavitelské firmě. John Thomas - Flákač, jeho nejlepší kamarád je Rich Halke. Alicia - Rozpustilé, svérázné, typicky americké děvče. Brendan - Nesmělý, bezstarostný a stydlivý kluk. / Viděné epizody z 1-7 série *160.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Jako menší jsem tento sitcom sledoval právě na ČT1 v podvečerních hodinách. Pamatuji se, jak si Dana pořád utahovala z Codyho, a ten se tomu smál. Byla to čirá oddychová zábava nejen pro děti, ale i dospělé. Faktem však je, že pokud bych se na tento seriál díval dnes, už by asi tak vysoké hodnocení nedostal. Morální ponaučení zde bylo občas až příliš propagováno, ale s rodinkou byla docela srandu. (7/10) ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Přespříliš moralizující sitcom, co sám sebe na konci každé části až neuvěřitelně shazuje nemůže dostat plné hodnocení. I když humorná složka je dobrá, byť nepůvodní. Tvůrci převedli (čti vykradli) osnovu ve Státech podstatně slavnějšího seriálu Plný dům (občas je to plagiátorství až nesnesitelné - viz. malá Lily), ale vytvořili mnohem specifičtější postavy. Právě výkony těchto rozmanitých typů (především Staci Keanan) vytvořili takovou zábavu, která boří i klišé děje. Úroveň mírně poklesla odchodem Sashy Mitchella, který byl obviněn za drogy a napadení manželky, což je zajímavá skutečnost. Dokazuje to, že celý tenhle seriál je jen pohádka, sen. Ale moc příjemný sen. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Člověku, kterému při slovech "americký rodinný sitcom" naskakuje vyrážka, mohu Krok za krokem upřímně doporučit jako protilék. Soužití milujících se rodičů a nenávidějících se nevlastních sourozenců přináší vtipné okamžiky samo o sobě, natož když je umocněno šarmem Patricka "Bobbyho" Duffa a houfem nesourodých elementů v podobě nádherně kousavé Dany, živé reklamy na kosmetiku Karen, malého vědátora Marka, načasovanou hormonální nálož J.T. a neopakovatelného bratránka Codyho. Jen ty závěrečné moralitky kdyby nebyly... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem si z nudy zakroutil knoflíkem na stařičkém grundigu z tůzu a koukám, co se to tomu Bobbymu zase zdá? POMelu vyměnil za jinou Milfku, harantů plný barák (patrně zásobárna budoucích Džejárových jater), do toho zmatený či vyhulený katakungfu Mitchell.... No, pár minut mi sežrala snaha o orientaci. Spíše moralitka pro menší diváčky (a zastydlé panny), než krutopřísný sitcom, ovšem stále lepší než většina televizní zábavy. O hvězdu to zdvihá Christínka Lakinková, provždy zosobnění výrazu ,,kapesní prcátko". ()

Galerie (926)

Zajímavosti (187)

  • Dům, který se stal pro seriál předlohou, najdeme na Fletcher Avenue ve městě South Pasadena v Californii. Stejně tak dům, který byl pouze v prvním díle Seznamování použit jako Frankův (Patrick Duffy). Oba se nachází v téže ulici nedaleko od sebe. Natáčení ale probíhalo ve studiu v Los Angeles. (Skautka)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama