Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (849)

EastWicka 

všechny recenze uživatele

"Dejna, Dejna, Dejna, kouká vočima svejma..." Styděla bych se nedat aspoň ty 4 čistě prostoduché hvězdičeky za léta čisté a prostoduché zábavy, kterou jsem si s touhle rodinkou a přilehlým Koudym užila. "Tý jo, ukradli McDonalda?!" A - ach Bože, visel tenkrát opravdu ségře na zdi plakát New Kids on the Block? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotit seriál před 5 lety,dal bych nejspíš ***** jenže nedávno jsem s hrůzou zjistil,že většina mých srdcovek z dětctví,je neskutečně imbecilní.U kroku je to vlastně jednoduché...nalajnovanej scénář,podle nechutně dané předlohy...začne příběh,něco se lehounce řeší,pak se zasmějete Kouďákoj,pak se chvilku nudíte a pak bum...Moralitka jako prase,výchovné kecy a sladká rodinná obětí...bud a minutu se smějete Kouďákoj a konec.Ono to je vlastně stejná moralitní zvratka jako Beverly Hills,jen se schovává za líbivou fasadů,jenže pod ní je to plesnivé a smrdí to.Tři ale jen z úcty,někdy myslim i naodpad,hlavně při poslouchání Carol,mít takovou matku tak ji zabiju nebo vojedu,hrozný! :-) ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pravda, už je to nějáký ten rok starý seriál ale kromě oblečení, které už se teď nenosí. Nezestárne. Výborné hlášky, skvělý členové rodiny. "Couďáka" bych musela zabít kdyby tam vystupoval déle, takže ještě, že tam nebyl celou dobu. Mohli by si odpustit ty morální poučky na konci každého dílu a bylo by to dokonalé, stejně ale 5* Nejoblíbenější postava: Rich, Dana, Al, Karen ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden zo sitcomov na ktorých som vyrastal. Videl som to komplet a možno aj niekoľkokrát. Najviac ma bavila 2-5 séria. To bolo zlaté obdobie. Kouďák bol proste frajer. Ten Francúz Jean Luc, ktorý ho nahradil bol proste katastrofálne nevtipná postava. Pritom Bronson Pinchot dokázal byť v iných seriáloch vtipný. Našťastie hlavné postavy sa vydarili. Jak rodičia. Pohodový Frank a sexica Carol, tak aj deti. Lenivec J.T. (Brandon Call mi chýba a škoda, že to po seriály nadobro zabalil), šprt Mark, budúca kráska Al alebo panovačná Dana. Nezaujala ma len hlúpa Karen a nevýrazný Brendan u ktorého mi nevadilo, že sa v poslednej sérii bez jedinej zmienky vyparil. Z neskorších postáv ma ešte bavil Rich Halke a kráska Samantha Milano s ktorou chodil J.T.. Vtipy v seriály boli jednoduchšie, ale fungovali. Jediné, čo ma sralo už od začiatku bola tá snaha neústále morálne poučovať, aby to hneď zhodili nejakým vtipom vďaka čomu to poúčanie pôsobilo, že tam je nasilu. Dnes by som už nevydržal sledovať ani jeden diel, ale za dávnych čias to bol príjemný sitcom a CZ dabing sa vydaril. 6/10. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (187)

  • V jedné epizodě luští Frank (Patrick Duffy) křížovku, ve které nemůže přijít na jméno města v Texasu na 6 písmen. Jedná se o narážku na seriál Dallas (od r. 1978), kde Patrick Duffy ztvárnil Bobbyho Ewinga. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama