Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Televízna klasika, kde z tých bosoriek stála za to len Alyssa Milano. Dnes už pomerne chvalabohu zabudnutá herečka, ktorá sa prezentuje len feminizmom, a to až takým, že na Medzinárodný deň žien 2019 napísala: "Som trans. Som farebný človek. Som prisťahovalec. Som lesba. Som gay. Som invalid." OK, zabudla ešte na jedno: "Som duševne chorá." Inak vo svojej dobe televízny hit, dalo sa to v nedeľu pred obedom pozerať. Lepšie ako politické debaty zlodejov. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pro mě doslova srdcová záležitost, protože tenhle seriál jsem jako jediný viděla úplně celý několikrát už od malička a strašně ho mám ráda. Je vtipný,zajímavý pro mě jako dělaný. Obsazení super(až na Shannen Doherty kterou prostě nemůžu vystát)ale ty triky v prvních sériích děsné :-D. O nějakém trháku nemůže být řeč ale taky to není úplný propadák každý máme svůj vlastní favorizovaný seriál a tohle je ten můj :-).// S odstupem času mi docela dost vadí fakt, že v poslední sérii, kterou jsem viděla maximálně dvakrát nemohli tvůrci nechat 3 sestry tak jak jsou a přidali k nim naprostou zbytečně Billie a Christie(což mě naštvalo i po herecké stránce). Ano tento seriál skutečně není naprosté mistrovské dílo a i když má skutečně své kouzlo, které mu rozhodně upírat nemohu, pak musím říci, že je to občas docela dost naivní. Vadí mi části, kde se seriál stále točí kolem maličkého Wyatta nebo ve výše zmíněné poslední sérii kolem Billie a Christie a kouzelnické školy. Co naplat ne vše si udrží svou laťku stále stejně vysoko. Nebude trvat dlouho a tenhle seriál v mé topce nahradí něco jiného. ()

Reklama

jhr 

všechny recenze uživatele

Čarodějky já osobně považuji za celkově průměrný seriál a ve srovnání třeba právě z Buffy mu chybí nejen ten specifický humor ale i akční scény jsou celkem nudné a příběhy nezajímavé, celé to zachraňují hlavní postavy a jejich představitelky (z výjimkou Shannen Doherty, která byla v prvních třech sériích neuvěřitelně otravná a její odstranění seriálu velice prospělo), které jsou prostě nejen pěkné holky ale i celkem solidní herečky! Poslední dvě série my přišli už jako neuvěřitelná nastavovaná kaše bez zajímavějších nápadů a je dobře že už skončil, což je přesně to co u těch nejlepších seriálů nemůže nikdo říct! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo ještě si pamatuju tu dobu, když to (snad) poprvé běželo v TV, já se potřeboval učit do školy (ehm to kecám, byl jsem nucen) a moje o pět let mladší švigra na to čuměla jak blbá a ještě si to nahrávala na VHS. Moc si z toho nepamatuju, jen že tři čarodějky nejprve moc neuměly své síly používat, pak bojovaly s nejrůznějšími monstry – démony, následně se to celé změnilo v jakési romantické drama plné lásky a nenávisti, no a pak zhruba po druhé - třetí sérii se na to přestala dívat, protože se začala zajímat o kluky a byl klid…Úplně se mi to vykouřilo z hlavy, než jsem nedávno narazil na článek o nejoblíbenějších hororových seriálech a tohle figurovalo někde uprostřed. Sledovanost tomu zřejmě přinesla jen účast Shannen Doherty (tu všichni žrali ještě z 90210)a Alyssa Milano začínala dospívat (už z ní nebyla ta malá holka z Komanda). ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Natáčela jsem poctivě každý díl :D Teď se sama sobě divím tak, že bych nejradši dala 3*, ale za ty doby kdy na mě nesměl nikdo promluvit když v TV šli Čarodějky..1. série - 7/10; 2. série - 6/10; 3. - série 8/10; 4. - série 9/10 5. - série - 9/10; 6. série - 9/10; 7. - série 9/10 ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Nábytek v seriálu musel být pořád vyměňován, protože byl neustále zničený kvůli kaskadérským kouskům. V sérii se utratilo asi 19 000 dolarů za novou sadu nábytku. (HappySmile)
  • V prvním díle první série Piper (Holly Marie Combs) běží v dešti domů s tmavým deštníkem s bílým pruhem, ale doma odkládá deštník zdobený kytičkami. (Zdroj: charmed.mysteria.cz)
  • Kostymérky si ponechávaly v maskérně seriálové oblečení asi 2 týdny, aby ho měly po ruce, kdyby byla potřeba něco dotočit. (HappySmile)

Reklama

Reklama