Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teď jsem se o tenhle televizní seriál otřel v mém posledním komentáři a zděšeně koukám, že ho nemám ohodnocený. No co bych k němu... Začalo jím zhruba mé už o něco vyspělejší divácké období, ve kterém jsem si začal užívat filmy i pro jejich roztomilou debilitu, nebo jak to pojmenovat. Sice lobotomická kravina, ale zároveň tak blbá, až je vlastně zábavná, jestli to chápete. A samozřejmě jsem taky děsně žral Alyssu Milano, s tím jejím přirozeně kurvím výrazem, který většina hereček musí pracně předstírat, zatímco ona ho má tak nějak od přirození. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Trapná blbost, která se na rozdíl od "Sabriny" tváří strašně vážně a to jí ubírá. Chtělo by to trochu víc nadhledu! Navíc to skoro připomíná strážce vesmíru, protože tak jako oni i čarodějky vyřeší většinu problému jednou pitomou formulí "Síly tří"... PS: Tento komentář může mít nadpřirozené následky!!! ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem tento seriál miloval, to víte už od dětství mě zajímaly záhady, mytologie a vůbec všechno co nějak souvisí s mysteriózní tématikou. Dnes už bohužel vidím, že ta fantasy linka je tam jenom proto, aby nalákala pubertální diváky respektive divačky. Seriál totiž vypráví úplně o něčem jiném. Snaží se Američanům vštípit zásadu, že rodina a láska jsou nade vše. Stejně jako to dělají ostatní americké seriály. Mé ohodnocení čtyřmi hvězdičkami je tedy spíše z nostalgie, dnes bych dál možná jenom dvě hvězdičky. 70% ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ten seriál žral. Ale to jsem byl o hodně mladší. Samozřejmě i tehdy jsem věděl, že je to hovadina, ale díval jsem se rád. Teď když ho občas v telce zapnu, tak se sám sobě celkem divím - scénář, děj, věrohodnost jsou velmi úsměvné - a kupodivu novější série se mi zdají lepší - možná je to tím, že jsou šílené totálně a nesnaží se to skrývat. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Hezká vzpomínka na naši třídu na základce, tam to byl pro nás kult, milovali jsme to. Ono je to vlastně fajn i když se na to podívám po letech, příjemný fantasy seriál. Ale nějaká hlubší myšlenka nebo originální nápady tomu chybí, zas tak úžasné to tedy není, ale nostalgie se ozývá, tak silné 3 hvězdy. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Paige (Rose McGowan) je se svými pouhými 165 centimetry nejvyšší ze sester. (Kity162)
  • Telekineze je nejčastější schopnost v rodu Halliwellů. Tuto schopnost ovládali Melinda Warren, Prue (Shannen Doherty), Penny (Jennifer Rhodes), Chris (Drew Fuller), Wyatt (Wes Ramsey), Paige (Rose McGowan) a vnučka ze závěrečného dílu. Schopnosti zmrazit věci měli Piper (Holly Marie Combs), Patty (Finola Hughes) a Melinda Warren. Phoebe (Alyssa Milano) je jedinou čarodějkou kromě Melindy Warren, která měla předtuchy. (LittleMonste)
  • Shannen Doherty a Alyssa Milano ve skutečnosti neměly při natáčení příliš dobré vztahy. (LittleMonste)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Reklama

Reklama