Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch posledních klasických seriálů 90. let. Ale není příliš konzistentní, na celkovém příběhu se podepsalo příliš mnoho recastů a každá série funguje vyloženě solitérně. Původně ty sestry byly tři - Shannen Doherty, Holly Marie Combs a Alyssa Milano. Po té byla Doherty nahrazena Rose McGowan a přišla ještě Kaley Cuoco. Z mužského ansámblu býval nejvíce sexy Julian McMahon, krátce před tím, než přešel do vlastního seriálu Nip/Tuck. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Charmed: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,095,269 //počet predaných kusov 107,699║ __Charmed: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,250,902 //počet predaných kusov 160,818 ║ __Charmed: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $13,778,225 //počet predaných kusov ║ __Charmed: 8.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,604,047 //počet predaných kusov 245,371 ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to z donucení jako malej a možná i to zapříčinilo, že mě to totálně nebavilo a přijde mi to jako strašná kravina. Ona by to byla kravina asi i bez toho aby mě někdo nutil na to koukat. Příšerný herecký obsazení a nuda kam se podíváte. Prostě zbytečnej nezáživnej seriál, kterej kdyby nevznikl, tak by se nic nestalo. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Je jasno, že tohle je seriál pro cílovou skupinu, jako je to u většiny takových, co mají hlavu a patu a přitom dostává od všech hvězdičky a odpady. Já tenhle seriál zbožňoval od začátku, mám prostě rád serály o nadpřirozenu v našem světě. Problémy postav a postavy jsou udělaný tak, že se do všecho snadno vžiju, a v delší perspektivě má Charmed i dobře rozpracovanej děj (zatím, neviděl jsem ještě všechny série). Každopádně, pro mě super zábava s prima zážitkama, a hlavně, s hodně velkou dávkou fantazie jak nabízenou, tak zřejmě požadovanou. ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc dávám za Alyssu Milano a tu druhou za Shannen Doherty. :-) Skvělá znělka. A narozdíl od jiných seriálů, na tento se dá dívat i dejme tomu v 6. řadě, což se bohužel o většině seriálových "hitech" říci nedá. Od 7. řady už poněkud nuda, to uznávám, ale i přesto musím pochválit, že si zábavnost a svůj standard udržel dlouho. Pro zajímavost: V 8. řadě hraje Kaley Cuoco, známá jako Penny z The Big Bang Theory. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Symbol na Knize Stínů je Triquetra, která reprezentuje moc tří. (MissVivi)
  • Herečky musely na natáčení vstávat ve 4:30. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela herečka Shannen Doherty

Zemřela herečka Shannen Doherty

14.07.2024

Ve věku třiapadesáti let zemřela v sobotu 13. července americká herečka a hvězda populárních seriálů, jako jsou Beverly Hills 90210 a Čarodějky, Shannen Doherty. Podle dostupných informací bohužel… (více)

Reklama

Reklama