Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Ta ústřední trojka má sex-appeal a ten seriál je neskutečně hloupý, ale v nějaké 5. - 7. třídě ZŠ byla po návratu ze školy zkrátka každodenní rutina si to zapnout a koukat. A neskutečně mě to bavilo! Když to teď občas chytnu, jen nevěřícně kroutím hlavu a s úsměvem na tváři vzpomínám. Zkrátka a jednoduše nostalgie vítězí. Btw: Ačkoliv nebyla asi nejhezčí, mě se nejvíc líbila Piper :-D . (75%) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Komentovat takovýto seriál není jednoduché, nedávno jsem viděl jeden díl a katastrofa! Velice důležité, jak všeckému tomu čarodějnictví rozumí a z diváka dělají mimoně. Tváří se to, že to má nejlepší režii a scénář na světě a ono prd. Normálně jsem se u teho dílu cítil trapně! Přitom co si pamatuju, tak jsem to měl rád. No hrůza ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Trapná blbost, která se na rozdíl od "Sabriny" tváří strašně vážně a to jí ubírá. Chtělo by to trochu víc nadhledu! Navíc to skoro připomíná strážce vesmíru, protože tak jako oni i čarodějky vyřeší většinu problému jednou pitomou formulí "Síly tří"... PS: Tento komentář může mít nadpřirozené následky!!! ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Je jasno, že tohle je seriál pro cílovou skupinu, jako je to u většiny takových, co mají hlavu a patu a přitom dostává od všech hvězdičky a odpady. Já tenhle seriál zbožňoval od začátku, mám prostě rád serály o nadpřirozenu v našem světě. Problémy postav a postavy jsou udělaný tak, že se do všecho snadno vžiju, a v delší perspektivě má Charmed i dobře rozpracovanej děj (zatím, neviděl jsem ještě všechny série). Každopádně, pro mě super zábava s prima zážitkama, a hlavně, s hodně velkou dávkou fantazie jak nabízenou, tak zřejmě požadovanou. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý som miloval a pravidelne sledoval. Už len pre herečku Holly Marie Combs to stálo za to. Výborne sa ukázala aj Alyssa Milano a tiež Julian McMahon, Drew Fuller či Brian Krause. Vždy som sa tešil na nové príbehy, na nové rozplietanie vzťahov. Veľmi ma zamrzel rozchod najmä Phoebe a Colea, keď Julian prijal ponuku na iný seriál NIP/TUCK, čo ma veľmi mrzelo a podľa mňa urobil chybu. Pod taktovkou Alyssy, Juliana, Briana, Holly či Drewa a nakoniec aj svetlému prekvapeniu Kaley Cuoco, by sa tento seriál stal legendárnym. No nanešťastie sa zaradí do histórie ako perfektná vec, ktorá však stratila svoje čaro, niekedy asi aj dej aj scenár. Ku koncu sa mi to už nepáčilo, ale ani začiatok a stred neboli niekedy svetoborné, lebo každý diel sa často podobal ako vajce vajcu, len pribudol nový démon, či zloduch a bola menšia zápletka. Ale za svojich obľúbencov a ich skvelé stvárnenie postáv si tento seriál zaslúži 60%. A na rozdiel od väčšiny som rád, že trval toľko rokov takisto ako pri Dva a pol chlapa. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Ve 4. epizodě 6. série s názvem "Tři blondýnky" se měly objevivší se sestry původně jmenovat Spellmanovi. Jejich příjmení bylo ale změněno na Stillmanovi kvůli tomu, že příjmení Spellman má Sabrina (Melissa Joan Hart) ze seriálu Sabrina - mladá čarodějnice (od r. 1996). (LittleMonste)
  • 8. epizoda 10. série s názvem „Sbohem Leo" byla pro Rose McGowan stá. (Verunka1995)
  • Otcové Shannen Doherty i Alyssy Milano se jmenují Tom. Obě se navíc narodily v prosinci. (MissVivi)

Reklama

Reklama