Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Po odchodu Shannen Dohertyové a její nahrazení Rose McGowanovou se seriál začína o něco zhoršovat, ale ještě stále má svojí úroveň, až do IV. série 22. dílu. Ale od tohoto okamžiku každý další díl scénáře seriálu, je ostudně úpadkový a katastroficky se zkazil do trapného, kýčovitého, nehumorného nesmyslu. Což je obrovská škoda. Jinak by byl seriál dost kvalitní. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jay Gruska: 1. Hot - Smash Mouth ,2. Danger Third Eye Blind ,3. Strict Machine Goldfrapp (Goldfrapp are Alison Goldfrapp and Will Gregory) ,4. Maybe Tomorrow Stereophonics ,5. Rinse Vanessa Carlton ,6. I Can't Take It Andy Stochansky ,7. Worn Me Down Rachael Yamagata;Malcolm Burn ,8. Do You Realize The Flaming Lips ,9. New Favorite Thing Balligomingo ,10. Rainbow In The Sky Ziggy Marley ,11. How Soon Is Now? Love Spit Love ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo ještě si pamatuju tu dobu, když to (snad) poprvé běželo v TV, já se potřeboval učit do školy (ehm to kecám, byl jsem nucen) a moje o pět let mladší švigra na to čuměla jak blbá a ještě si to nahrávala na VHS. Moc si z toho nepamatuju, jen že tři čarodějky nejprve moc neuměly své síly používat, pak bojovaly s nejrůznějšími monstry – démony, následně se to celé změnilo v jakési romantické drama plné lásky a nenávisti, no a pak zhruba po druhé - třetí sérii se na to přestala dívat, protože se začala zajímat o kluky a byl klid…Úplně se mi to vykouřilo z hlavy, než jsem nedávno narazil na článek o nejoblíbenějších hororových seriálech a tohle figurovalo někde uprostřed. Sledovanost tomu zřejmě přinesla jen účast Shannen Doherty (tu všichni žrali ještě z 90210)a Alyssa Milano začínala dospívat (už z ní nebyla ta malá holka z Komanda). ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je vyloženě pro naivní diváky, nejlépe bude fungovat asi jako pohádka pro děti. Především pokud si uvědomíte, že by stačilo, aby se všichni démoni z Podsvětí domluvili, že zaútočí společně - a bylo by po "mocných" Čarodějkách. To tvůrce nějak nedomysleli, že? Ale takových hloupostí by se našlo v každém díle spoustu. Musím ale Charmed nechat to, že minimálně od čtvrté série s nástupem Paige je to celkem zábavné. Ty trapné chvíle to ale potápí dolů (například mluva světlonošů..). První dvě série? Průser. Ale tuším, že s vypnutým mozkem se u toho dá odreagovat i v dospělosti. A mimochodem, postava Colea Turnera to zvedá o level výš :)) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Herečka, která dostávala nejvíce dopisů od fanoušků, byla ve skutečnosti Finola Hughes (Patty). (Dino07)
  • Původně zamýšlená Phoebeina (Alyssa Milano) schopnost levitace byla ze scénáře vyškrtnuta, protože speciální efekty by stály moc peněz. (LittleMonste)
  • Honorář Alyssy Milano za jednu epizodu činí 80 000 amerických dolarů, Holly Marie Combs dostává 60 000 amerických dolarů a Rose McGovan pak ještě o 10 tisíc méně. (Kity162)

Reklama

Reklama