Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ráda bys byla obdařena mažickými schopnostmi? Chtěla bys létat na prcačky se Satanem na Petrovo šutráky, ale díky pozdnímu datu vyvrhnutí nemáš ještě šanci získat papíry na koště? Nevadí. Pusť si tento blábol a ber to jako přípravku. Nuda to je neskutečná, ale možná tě některá z vnadnějších herek přivede k lizu. Vždyť ta beďaratá Alenka z céčka pořád tak divně kouká.....Jsi-li chlapec a konzument tvajlajtu, pak neváhej vůbec. Je to tam samý homoupír, to si strhneš předkožku. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Ta ústřední trojka má sex-appeal a ten seriál je neskutečně hloupý, ale v nějaké 5. - 7. třídě ZŠ byla po návratu ze školy zkrátka každodenní rutina si to zapnout a koukat. A neskutečně mě to bavilo! Když to teď občas chytnu, jen nevěřícně kroutím hlavu a s úsměvem na tváři vzpomínám. Zkrátka a jednoduše nostalgie vítězí. Btw: Ačkoliv nebyla asi nejhezčí, mě se nejvíc líbila Piper :-D . (75%) ()

Reklama

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Je to seriál, který je určený teenagerům a ti ho mají rádi... já už (bohužel) pomalu, ale jistě dospívám a teenagerovský věk budu mít jednoho dne za sebou. Někdy se ale "neudržím" a tu televizi si zapnu, abych se na to podívala. Sice se kvalita a originalita seriálu snižuje s přibýváním sérií, přesto mají Čarodějky něco do sebe. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál využívající popularity čarodějnictví a Wicca. Po počátečním celkem normálním boji tří sester reprezentujících bílou magii se zlými démony, zejména od 4. série rezignuje na veškerá stanovená pravidla a logiku a postupně mutuje téměř v komedii a v soutěž o to, který démon bude víc cool, komu se podaří vícekrát zemřít a kdo bude více sexy. Už osmá série a dvojí přeobsazení však svědčí o tom, že i tak si své fanoušky umí najít. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Natáčela jsem poctivě každý díl :D Teď se sama sobě divím tak, že bych nejradši dala 3*, ale za ty doby kdy na mě nesměl nikdo promluvit když v TV šli Čarodějky..1. série - 7/10; 2. série - 6/10; 3. - série 8/10; 4. - série 9/10 5. - série - 9/10; 6. série - 9/10; 7. - série 9/10 ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Rose McGowan a Brian Krause jsou ve skutečnosti příbuzní. (MissVivi)
  • Úvodní píseň "How Soon Is Now" nahraná skupinou Love Spit Love je ve skutečnosti předělávkou originálu od kultovní britské kapely The Smiths. (Eldrick)
  • Postavy Piper, Paige, Phoebe, Balhazara a Lea majú svoje vlastné akčné figúrky. Pôvodne mala byť vytvorená aj pre Prue, no jej predstaviteľka Shannen Doherty to odmietla. (Steny94)

Reklama

Reklama