Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (457)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je vyloženě pro naivní diváky, nejlépe bude fungovat asi jako pohádka pro děti. Především pokud si uvědomíte, že by stačilo, aby se všichni démoni z Podsvětí domluvili, že zaútočí společně - a bylo by po "mocných" Čarodějkách. To tvůrce nějak nedomysleli, že? Ale takových hloupostí by se našlo v každém díle spoustu. Musím ale Charmed nechat to, že minimálně od čtvrté série s nástupem Paige je to celkem zábavné. Ty trapné chvíle to ale potápí dolů (například mluva světlonošů..). První dvě série? Průser. Ale tuším, že s vypnutým mozkem se u toho dá odreagovat i v dospělosti. A mimochodem, postava Colea Turnera to zvedá o level výš :)) ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Tá snaha vytvoriť nejakú mytológiu a osudovosť okolo troch nafintených bábik je naozaj smiešna. Prečo dávam dve hviezdy? Sám neviem... Mizerné triky, nulová výprava a fakt, že "Čarodejnice" akosi nezaregistrovali, že seriály sú už trošku inde, ako trikmi, tak spracovaním, majú plné práve donútiť ma dať tomuto seriálu odpad, ale niečo mi v tom bráni... ()

Reklama

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Po odchodu Shannen Dohertyové a její nahrazení Rose McGowanovou se seriál začína o něco zhoršovat, ale ještě stále má svojí úroveň, až do IV. série 22. dílu. Ale od tohoto okamžiku každý další díl scénáře seriálu, je ostudně úpadkový a katastroficky se zkazil do trapného, kýčovitého, nehumorného nesmyslu. Což je obrovská škoda. Jinak by byl seriál dost kvalitní. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý som miloval a pravidelne sledoval. Už len pre herečku Holly Marie Combs to stálo za to. Výborne sa ukázala aj Alyssa Milano a tiež Julian McMahon, Drew Fuller či Brian Krause. Vždy som sa tešil na nové príbehy, na nové rozplietanie vzťahov. Veľmi ma zamrzel rozchod najmä Phoebe a Colea, keď Julian prijal ponuku na iný seriál NIP/TUCK, čo ma veľmi mrzelo a podľa mňa urobil chybu. Pod taktovkou Alyssy, Juliana, Briana, Holly či Drewa a nakoniec aj svetlému prekvapeniu Kaley Cuoco, by sa tento seriál stal legendárnym. No nanešťastie sa zaradí do histórie ako perfektná vec, ktorá však stratila svoje čaro, niekedy asi aj dej aj scenár. Ku koncu sa mi to už nepáčilo, ale ani začiatok a stred neboli niekedy svetoborné, lebo každý diel sa často podobal ako vajce vajcu, len pribudol nový démon, či zloduch a bola menšia zápletka. Ale za svojich obľúbencov a ich skvelé stvárnenie postáv si tento seriál zaslúži 60%. A na rozdiel od väčšiny som rád, že trval toľko rokov takisto ako pri Dva a pol chlapa. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Ta ústřední trojka má sex-appeal a ten seriál je neskutečně hloupý, ale v nějaké 5. - 7. třídě ZŠ byla po návratu ze školy zkrátka každodenní rutina si to zapnout a koukat. A neskutečně mě to bavilo! Když to teď občas chytnu, jen nevěřícně kroutím hlavu a s úsměvem na tváři vzpomínám. Zkrátka a jednoduše nostalgie vítězí. Btw: Ačkoliv nebyla asi nejhezčí, mě se nejvíc líbila Piper :-D . (75%) ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (77)

  • Animace jednoho přenesení, v originálním jazyce nazvaném orbing, vyjde tvůrce na 3 000 amerických dolarů. (Kity162)
  • Brian Kraus (Leo Wyatt) chodil s Alyssou Milano (Phoebe). (HappySmile)

Reklama

Reklama