Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie nemůže mít dítě, a proto si nechá implantovat embryo. Embryo bylo sejmuto z Turínského plátna, kam údajně byl po ukřižování položen Ježíš. Když poprvé dítě v břiše ucítí, tak zjistí, že dítě má nadpřirozené schopnosti. Reverend Marii vysvětlí, že v sobě nosí druhého Ježíše. Jenže Reverend to dítě chce, a proto musí Marie a Justin utéct. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po príbehovej stránke je to strašný bizár, ale aj tak je to neobyčajné a pútavé. Naozaj tento príbeh ma veľmi bavil, lebo bolo v nom všetko, čo pri v takomto príbehu má byť. Dramatickosť, tajomnosť aj odporná záporná postava, takže silne 4*. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Winchester z MASH jako kazatel a vizionář návratu Ježíše Krista, no to se povedlo!!! Hvězda navíc! Plátno je dobrý díl i tak. Má samozřejmě hodně logických děr, ale super náměr o naklonování Ježíše z biologických zbytků z Turínského plátna. Divím se, že to nikdo jinde nezpracoval. Z tohoto mohl být depka díl, ale nakonec zůstává jen tak na půl cesty. Škoda pár pitomostí, jako např. že Maria vlastně dítě nechce (protože se jí nikdo neptal - to doprčic nenašli nějakou jinou více povolnou a tvárnou, a také s "otcem" se  správnou krevní skupinou? Co zvěstování a Mariino "ano"? Koukám, že kazatel si s Písmem hlavu moc nedělal. Naštěstí to příběh udělá za něj (stáj, útěk před Herodem, atd.). A proč tam cpal scénárista telekinezi? Snad jen na efekt a také na trapné rozmělnění mesiánství. Podle něj byl Ježíš vlastně jen telekinetik s jednou zvláštní genetickou strukturou - jakoby geny byly víc než jen plán na výrobu aminokyselin a pár bazí zvládlo zakódovat tak masivní změnu. To bylo hodně průhledně podpásové, srabe. No, ale, jak vidíte sami, tento díl vyvolal uvnitř mne samého polemiku. To znamená, že je vlastně dobrý. Že stojí za to jej vidět. Ano, myslím, že stojí. Až na pitomý zívěr, který vlastně ani závěrem není. Tvůrci si prostě imho nevěděli rady, kam dál, tak to tak nějak rozplácli jak dítě bábovičku. Škoda. Ale i tak - dobrý díl. PS: dabing Marie je otřesný. Takový uvřískaný nakřáplý hlas přece matka Boží mít nesmí. Hamba! ()

Reklama

Reklama