Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 1

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (107)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

První The Boy je výjimkou v celé dosavadní filmografii Williama Brenta Bella, totiž jediným filmem, na který se dalo bez většího brblání koukat. Toho si byl vědom asi i samotný Bell, a tak se rozhodl na svůj jediný povedený film navázat a natočit pokračování, a to bohužel ve stylu svých předchozích filmů, tedy totálně lemplácky. V prvé řadě, způsob navázání je nesmysl, který do jisté míry zpětně škodí i prvnímu filmu, respektive tomu, co na něm bylo zajímavé. The Boy II je vlastně přesně to, co se čekalo od prvního The Boy - tedy v případě, kdyby tehdá před čtyřmi lety Bell příjemně nepřekvapil. Generické, nudné, líné, jasně nalajnované a bez překvapení. Nudim se, jen si na ten film vzpomenu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Prvního Boye jsem vychválil do nebes za originalitu, atmosféru, všechno a celkem mě zajímalo, jak přistoupí ke dvojce. Prostě ke dvojce, ne pokračování, mohli opět zabodovat s něčím zajímavým a nikdo by se nezlobil, ale bohužel k tomu přistoupili, jako k dětský demonologii a to prostě velkou část populace neuspokojí. "Atmosféra" tu fungovala jenom do doby, než jsme zjistili, která bije, čímž to pak dorazili. Opravdu vzhledem k úspěchu jedničky, tohle bylo odfláknutý a kéžby radši nic takovýho nevzniklo. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak teraz veľmi nerozumiem to viac menej kladné prijatie. Oproti jednotke úplne iné už len s tým že tu je duch a tam bola reálna osoba. Bábika desivá nie je, lakačky neviem kde aké ja som nepostrehol ani jednu dobrú. Masky tak isto žiadne. Film je krátky no aj tak sa nevyhol nudným miestam a celkom sa vliekol. Je to pene natočená a nejaké náznaky hororu tam sú. Zato asi tie 2 hviezdy. Báť sa ale teda rozhodne nebudete. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, aby ten kluk tak dlouho trpěl posttraumatickým syndromem, mi už přišel docela velkej. Nebo to byl výjimečnej poseroutka. Každopádně byl ale obludně velkej na to, aby spal s medvědem plyšákem a vypěstoval si fixaci na panenku. A protože ta jeho panenka byl vlastně panák, byl to nejspíš nejenom poseroutka a mamánek a mentál, ale i buznička. Ještě že měl ovšem statečnou maminku, která udělá vše pro to, aby svého chlapce ochránila. Uff. "Horor / Mysteriózní / Thriller". To jako vážně?? V tom případě by "Horor / Mysteriózní / Thriller" mohla být třeba i Červená Karkulka nebo Smolíček Pacholíček. Zlatá jednička s hnusnou Maggie z Walking Dead. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu smysl tohohle filmu kterej víceméně popírá ten nejlepší zvrat z jedničky, nebo né že popírá ale v podstatě se z toho stala šablonovitá duchařina na kterou si jednička jen chytře hrála. O to víc mě zaráží že to oboje točil stejnej člověk. No každopádně až na hrůznou Katie Holmes a opět stupidní dítě kterýmu přijde normální kamarádit se s duchama to v rámci hororů s posedlejma hračkama úspěšně volizuje paty průměru a obzvlášt mě potěšilo že narozdíl od nudný Annabelle která celej film čumí jak idiot, tady za pomoci CGI toho hnusáka aspoň nenápadně zmorfovali. Na trojku by se měli vysrat neboť tohle prostě na kultovní hororovou postavu nemá. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama