Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 3

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (107)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička zaujala atmosférou, napětím i obsazením a to samé se dá říct do určité míry i o dvojce. Nicméně ve všech zmíněných ohledech Bell trošku polevil, což z filmu udělalo sice solidní, ale přesto rutinní duchařinu se zlou panenkou či spíše panáčkem. Možná že kdyby hračka trochu víc odvázala a někoho krouhla, případně si lépe načasovala lekačky, tak bych hodnotil výše. Takhle je to jen lepší průměr. 60% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Prvního Boye jsem vychválil do nebes za originalitu, atmosféru, všechno a celkem mě zajímalo, jak přistoupí ke dvojce. Prostě ke dvojce, ne pokračování, mohli opět zabodovat s něčím zajímavým a nikdo by se nezlobil, ale bohužel k tomu přistoupili, jako k dětský demonologii a to prostě velkou část populace neuspokojí. "Atmosféra" tu fungovala jenom do doby, než jsme zjistili, která bije, čímž to pak dorazili. Opravdu vzhledem k úspěchu jedničky, tohle bylo odfláknutý a kéžby radši nic takovýho nevzniklo. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Celý natěšený jsem si pustil The Boy II., jakmile jsem zjistil, že existuje sequel k filmu, který se mi tak líbil v roce 2016. No... Upřímně? Jsem zklamaný? Vlastně ano, i když jsem nečekal vůbec nic. To, že zápletku prvního dílu celou otočí naruby a podkopou její základy... Prostě nechápu. Nebylo to zapotřebí, ale budiž. Panenka je děsivá jako před pěti lety, ale aby tvůrci něčím překvapili, tak to celé musí zamotat. Lauren Cohan už chybí a nahrazuje jí Katie Holmes. A ta bohužel docela zestárla od Batman začíná (2005), ale je to vlastně šestnáct let, takže se to dá pochopit. Ne, Brahms není dobré pokračování. A jako film dokáže udržet pozornost diváka, ale ničím nevyniká. Škoda, oproti prvnímu dílu to je sešup a vnímám to jako neuvěřitelné dojení značky, která byla zajímavá nová ip. (40 %) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie „The Boy“ z roku 2016. Z hľadiska žánru je to film s klasickou štruktúrou a neobsahuje nič také, čo by sme už nepoznali. Celkovo je však trochu menej výrazný ako prvé dielo. Tá začiatočná scéna ma trošku vytočila – lúpež v dome nie dotiahnutý do konca. Scéna sa náhle skončí – nevieme , že čo sa stalo, čo odniesli, ako to matka a jej syn prežili. Viem, že z hľadiska príbehu niektoré časti tejto scény sú „irelevantné“, ale aj tak – je to trošku školácka chyba (pán W. B. Bell nie dneska začal točiť filmy). K. Holmes hrá celkom dobre, podobne ako aj Ch. Convery (malý Jude). Oni dvaja nesú celý film na svojich pleciach. To, že film má otvorený záver pre prípadné tretie pokračovanie už asi nikoho neprekvapí. P.S.: Za tú nedotiahnutú úvodnú scénu mierne nižšie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Za mě asi stejně povedený jako jednička, což znamená, že já byla spokojená, chrochtala sem si skoro až blahem (kecám) a každopádně mi to po příšerné Nenávisti (to nekecám) zvedlo náladu. Brahms je zpátky v plný kráse a zatímco celou jedničku jsme čekali duchařinu a ono hovno, tak tady čekáme celou dobu pojeb a ono zase hovno. Za to rejžovi tleskám, vyjebat se mnou dva filmy za sebou, to se povede málokomu. Takže Wilda Zvoneček má u mě plusovej bod, stejně jako Káťa Houmles, která tady sice neni ani trochu šukézní, ale hraje první ligu. Fakan mě sral přijatelně a fotřík byl celkem rozumně uvažující chalan, takže po dlouhé době skvadra, která člověka nesere a dá se jim fandit. No a Brahms? To je pořád stejněj zmrd, jak neni po jeho, hned chytá amok a šukanuje chudáka stůl nebo plyšového méďu. Ano, správně jste to pochopili - V tomto filmu se opravdu zrovna 2x nevraždí, což může někoho nasrat, mno mně to nevadilo, ono ani v jedničce nebylo zrovna moc likvidování, ale oba filmy mají solidní herce a fajn atmošku. Lekačky ála volume o 1000% vejš tu nejsou, takže to není laciný jak kurva pod mostem a to se počítá. Konec potěšil a kdo ví...třeba Brahms zažije trojku. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)
  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)

Reklama

Reklama