Reklama

Reklama

Delta Force 2: Kolumbijská spojka

  • USA Delta Force 2: The Colombian Connection (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (95)

Colonist 

všechny recenze uživatele

U pokračování Delta Force je krásně vidět ten posun v kariéře Chucka Norrise. Zatímco v prvním díle Chuck víc střílel, než se pral, tady na jeho proslulý kop z otočky nemusíme dlouho čekat. A zatímco v prvním díle se nám Chuck občas na delší dobu vytratil ze scény, u dvojky je hlavním těžištěm filmu. Nic z toho není překvapením, když vezmeme v potaz, kdo dvojku režíroval. Bohužel tu mám stejný problém jako u jedničky - pořád se to bere až zbytečně moc vážně. Druhý díl je sice stupidnější a ještě víc béčkovější než ten první, ale stále to není ta hloupá zábava, jakou bych si já představoval. A i když je dvojka kratší, pořád je to zatraceně dlouhej film. 90 minut u takového typu snímku stačí, víc prosím ne! Chuck je největší frajer na světě, to my všichni víme, Aarone, a proto nemusíme mít zbytečně dlouhou sekvenci s lezením po skále. Jediným opravdovým pozitivem tohoto filmu je Billy Drago, který si toho svého béčkového záporáka užívá. Jen on mě tu bavil. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné, mnohem zábavnější a akčnější než nudná jednička. Kdysi jsme to měli na videokazetě a jako malý kluk jsem to viděl asi desetkrát. Dnes jsem se po téměř 20 letech podíval znovu a musím říct, že jsem čekal daleko větší katastrofu. Nesmrtelný Chuck Norris ve své nejlepší formě a Billy Drago jako nejslizovitější záporák všech dob. Já jsem se bavil.. :) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris toho stihl během své druhé mise zvládnout hodně. Bojový výcvik svého komanda, proletět se vzduchem s padákem proklatě nízko, zastřílet si ze všech možných zbraní, hlásat ultra drsné hlášky a nezraněn se vrátit domů. Je to vzpomínka na léta, kdy se takové filmy točily a dívalo se na ně na pirátských VHSkách. Bohužel doby těchto hrdinů jsou pryč a i když Chucka mám rád, film při své délce neskutečně nudí, zpomalené záběry jsou spíše otravné a hlavní záporák je nechutný až běda. Hodnotím v rámci Norrisovi filmografie jako obstojné dílo, jinak samozřejmě stará a dávno překonaná béčková klasika. Hudba: Frédéric Talgorn ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Chucka Norrise si vážím jako člověka, co všechno dělá atp., ale tenhle film byl prostě hodně špatný. Béčkovost z toho tryskala na všechny strany. Hlavní padouch byl tuctový, všechny postavy absolutně nepropracované a navíc ten strašný nový dabing, kdy zejména Juřička jako narkobaron byl naprosto tragický a odporný. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tohle béčko je nepovedené ve více ohledech. Hlavně se bere až moc vážně a hlášky jsou trapné, až to bolí. Střílečky taky suchařina, lidi padají bez nějakých zásahů, postavy jsou všechny nesympatické, i Chuck by zasloužil kulku do hlavy. I když jsem se občas fakt zasmál, bylo to vždycky pouze od toho, jak byl ten scénář idiotský. Není béčko jako béčko. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)
  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)

Reklama

Reklama