Reklama

Reklama

Hladina adrenalinu

  • Velká Británie Extreme Ops (více)
Trailer

Obsahy(1)

V rakouských Alpách poblíž hranic s bývalou Jugoslávií natáčí malý filmový štáb televizní reklamu. Hlavní roli v ní mají šílené kousky tří vášnivých snowboardistů a odvážných vyznavačů extrémních sportů, pro které jsou strmé svahy a nebezpečné laviny jen neodolatelnou výzvou k dalšímu měření sil. Skutečný souboj na život a na smrt začíná teprve ve chvíli, kdy hrdinové v horské pustině náhodou natočí tvář hledaného zločince. Banda jeho dokonale vycvičených zabijáků má jasný úkol - zlikvidovat záznam i nežádoucí svědky.

Začíná vzrušující honička, ve které musejí protagonisté akčního dobrodružství prokázat své schopnosti ve vysokohorském terénu - na lyžích, na snowboardech, na padácích i raftech. Jako nevšední "sportovní" náčiní v klání, jehož hlavní cenou je vyhrát vlastní život, využijí také vrtulníky nebo motorky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Johnny 

všechny recenze uživatele

Film ako taký je o ničom. Scenár je ako keby ho písalo nejaké dieťa na domácu úlohu. Lenže pri tomto filme to naozaj vôbec nebolo treba. Pretože zhruba polku filmu sú hlavným hrdinom zasnežené velikány a šialenci na doskách a tak som zhruba pol filmu zasnene slintal. A to si svoje 3* určite zaslúži. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní adrenalinový akčňák z prostředí velehor, kam přijela skupina sněhových bouráků natáčet reklamu a k jejich smůle se na vrcholku v nedostavěném hotýlku setkali s hledaným zločincem, který jim pěkně zavařil. Kupa digitálních prvků bohužel přebíjí některé velmi hezké záběry na lyžaře a snowboardisty v reálu. ()

Reklama

Ant@nio 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k chvále, jakou jsem od jiných slýchával, mě tento film trošku zklama. Nicméně bych to osobně určitě nehodnotil jako nějaký propadák, odpad, či podobně. Určitě je k vidění zajímavý a napínavý děj. Samozřejmě že realita zde až tak hlavní roli nehrála, ale právě to dělalo snímek poměrně zajímavý. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Máte-li v oblibě extrémní sporty, přesněji extrémní sjezdy na lyžích a snowboardech, budete z téhle podívané v sedmém nebi... Pro všechny ostatní je Hladina adrenalinu nezajímavou a ve většině času i nudnou záležitostí, která si prakticky nezaslouží pozornost. Kdyby scénáristé vynechali nápad s teroristou a film byl pouze o natáčení reklamy, výsledek by byl na 99% úplně stejný! ()

prasklinka 

všechny recenze uživatele

Příšerný scénář - Celý film je o tom že jedna slečna povídá to nedokážu, to nedokážu a ostatní odpovídají neboj dokážeš, dokážeš to. A nakonec scéna kdy se člověk snaží zachránit si život tím že ujede na prkně a jede hlava nehlava, prkno se zlomí a slečna to komentuje tím jeee to prkno bylo nový. Jednu * dávám za hory a sníh. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Závěrečné titulky začínají nápisem "To Werner" - Werner Koenig zemřel v lavině, když v roce 2000 pracoval na tomto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno