Reklama

Reklama

Recenze (71)

Matte27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám Lynche fakt rád. Mám rád i surrealistické umění všeho druhu. Ale když chci ztratit hodinu času sledováním Twin Peaks, tak chci prostě koukat na Twin Peaks. Se vším všudy. Pokud budu mít chuť si pustit art-surrealistický film, udělám to. Takže jak se k tomuto postavit? Z hlediska Twin Peaks je tohle odpad. Jinak je to dost kvalitní experimentální film, který bych se nebál ohodnotit čtyřmi hvězdami. Tak to zprůměrujem a je to. Oceňuji Lynchovu odvahu vyfuckovat všechny současné seriály, pseudofilosofické TV show a i diváky samotné, ale tady to byla moc velká fa(u)cka. Trošku to na mě působilo stylem: "Sakra mám super nápad, ale chybí mi člověk, kterej by mi ho zafinancoval. Hmm, tak já to nenápadně vsunu do seriálu, na kterej jsem už prachy dostal a třeba si toho nikdo nevšimne." ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele!! Lynch je zpět ve své nejsurrealističtější podobě, jak ho známe z dřívější doby. Co se zhruba od první třetiny až do konce odehrává je totální psychedélie a vizuální orgasmy. Do toho se rozjel i Badalamenti se svojí nekompromisní hudbou a zvuky, které celý díl jen podtrhují. Třešničkou na dortu je pak v úvodní části píseň z koncertu legendárních Nine Inch Nails (jakožto obrovských fandů Lynchovy tvorby). Opravdu jsem napnutý, co se bude dít dál. ()

Reklama

gumolit 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol fakt úlet hodný Lyncha!! Nechápem tie komenty že o čom to je kua kto nemá rád Lyncha nech to nepozerá je jasné že moc zmysel to nedáva ale ja myslím že každý detail toho seriálu raz zmysel dá a všetko do seba zapadne.Toto bol Lynch ako ho poznám a som zvedavý ako to dalej bude pokračovať. Tento diel je určite nie na jedno pozretie a určite nie pre zadubencov čo čakajú nejaké vysvetlenia a načo?? Ano nový Twin Peaks je iný a to je len dobre načo šlapať v starých koľajoch a áno potešili ma aj Nine Inch Nails že niektorí nevedia čo to je?? Tak zabudnite na to a vzdajte to záporné kritiky sú tu zbytočné bud sa chytím alebo nie a idem si radšej zapáliť Nemáte ohenˇ? :-) ()

kobejn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novej Twin Peaks je naprostej úlet, ale tendle díl to už je megaúlet. Lynch je jinde, ale úplně jinde než všechno a všichni ostatní. A je taky jinde než před 25 lety. Co bych obhajoval? Jsme tu u soudu? Prostě pocitově je to pro mě něco, co pak vyjádřim pěti hvědičkama, pokud bych to dělal z pózy, pak bych byl divnej, ale když to tak mám, tak co? Já zas nechápu jednohvědičkáře, ale absolutně s tim nemám problém...autor se imho nikomu nevysmívá, prostě to tak doopravdy myslí, vážně... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto nema s Twin Peaksom nic spolocne. Zial, je to pravda. Nikdy ma nezaujimali surealisticke vyjavy Davida Lyncha (Eraserheada som doteraz nevidel) a mam rad skor tie jeho uletene veci ako Lost Highway ci Hullholand Dr. Pozerat sa na Kyle MacLachlana ma doslova boli a pomaly mi zacina cely tento return liezt na nervy. Do toho 7-ho dielu sa striedali dobre casti s tymi horsimi, ale toto je moc. Dufam, ze z toho niekedy bude ten slubovany novy Twin Peaks. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Keď Woodsman (Robert Broski) zastaví pár v aute, tak sa spýta, či nemajú oheň, to je odkazom na druhú sériu 9. diel, kedy sa spýta Dick (Ian Buchanan) Andyho (Harry Goaz) či nemá oheň, pri čom je za nimi obraz drevorubačov (v preklade do angličtiny Woodsmen). (maramashi)

Reklama

Reklama