Reklama

Reklama

Městečko Twin Peaks

(seriál)
  • USA Twin Peaks (více)
Trailer
Drama / Mysteriózní
USA, (1990–2017), 42 h 53 min (Minutáž: 46–94 min)

Hrají:

Kyle MacLachlan, Michael Horse, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer, Sherilyn Fenn, Harry Goaz, Michael Ontkean, Lara Flynn Boyle, Warren Frost (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Ve Twin Peaks je nalezena brutálně zavražděná Laura Palmer. Zvláštní agent FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan) spolu se šerifem Harrym S. Trumanem (Michael Ontkean) brzy zjistí, že v tomhle napohled spořádaném maloměstě není nic takové, jak se zdá. (Magic Box)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Mě vždy naláká Dale Cooper v podání Kyle a ten jeho neutuchající optimismus, během pronasledování si rád vezme koblihu, nebo povídá si o Douglasových stromech apod.. Strašný sympaťák. Vím jak to skončí, teď ale s tím že bude pokračování mohu aspoň hledat indicie na čem může Lynch stavět. Máme tu prohlášní "Laury", "že se uvidí za 25 let", starý Dale Cooper a na další si nevzpomínám, repete mi pomůže :-).

na příspěvěk reagoval Kaufman

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Tak to vypadá že Frost s Lynchem fakt čekali až uběhne těch 25 let :D.  A když to tak pomyslím, Kyleovi nemusí přidávat šediny, jak to bylo v tom snu :D.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

M.F.STUDIO

M.F.STUDIO (hodnocení, recenze)

http://www.hitfix.com/whats-alan-watching/mark-frost-on-the-twin-peaks-revival-we-had-to-go-somewhere-new-and-different-and-even-more-startling A ještě jeden poslední zajímavý rozhovor s Frostem! 

 

"Our feeling is that we couldn't just hit repeat on this thing. We had to go somewhere new and different and even more startling. We're not trying to remake the show. We're trying to top the show that came before. So that's very much on our minds. We're really hopeful that the fans are going to find us, not just in return, but also in advance."

M.F.STUDIO

M.F.STUDIO (hodnocení, recenze)

Resurrecting TV series has become commonplace. Do you have any hesitations about this affecting the series' legacy? (Hollywood Reporter)

 

"Unless we felt confident about the direction we were going in, I don't think we would have attempted to do this. We certainly don't want to tarnish any sense of legacy. Hopefully we'll be able to enhance it." (Mark Frost)

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Já trochu obavy mám...hlavně z toho, že třeba konec serie byl genialní, ikdyž nedovyprávněn. Navíc ta atmosféra ranných 90. let, to prostě bylo něco parádního. S herci asi nebude problém, protože ačkoliv Lynch je náročný režiser, tak co slýchávám z rozhovorů, tak byli vesměs s jeho spoluprácí nadšeni. Navíc se jednalo vesměs o mladé herce, takže jim karieru solidně nastartoval. Je tedy otázka, zda to bude jen dovyprávění příběhu, nebo jestli to bude kombinace. Uvidí se - ale jinak se těším na Dale Coopera a jeho nadšenost pro tamní prostředí, ředitelku pilly, hoteliera se svými Norskými hosty a další postavy. Snad to bude i po těch letech tak neortodoxní a uťáplé jak před lety, což doufám, protože David jinak točit neumí.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

... a samozřejmě zásadní otázkou zůstává, zda se krom Lynche/Frosta vrátí i Badalamenti. Bez něj to ani nemá smysl rozjíždět.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Že by se konečně sovy staly tím čím se zdají být? Na jednu stranu se enormně zvědav, na druhou se bojím a nechal bych to, jak to je. Každopádně aspoň, že všech devět epizod bude režírovat Lynch.

na příspěvěk reagoval Shakaar

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

tak to jsem nečekal ani ve snu, moc potěšilo ! jsem zvědav, kudy se bude děj ubírat a jaké postavy se vrátí,yeah :P

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Twin Peaks bude v dobrých rukou:-)

 

David Lynch will direct ALL NINE EPISODES!!!!

dresi

dresi (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Vždyť Twin Peaks byl úkaz, který předběhl dobu a vymykal se tehdejší televizní tvorbě. V současnosti, kdy jsou nejpopulárnější pomalé, atmosférické věci, to bude mnohonásobně větší hit.

na příspěvěk reagoval WillBlake

Související novinky

David Lynch chce natočit animák

David Lynch chce natočit animák

09.04.2024

Ono to s tím jeho důchodem možná nebude tak horké. Když se slovutný filmový tvůrce David Lynch (Mulholland Drive, Zběsilost v srdci) v roce 2017 vracel ke kultovnímu Městečku Twin Peaks, nechal se… (více)

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Spielberg obsadil Davida Lynche

Spielberg obsadil Davida Lynche

05.02.2022

Režisér Steven Spielberg (Ready Player One, West Side Story, Čelisti) už je pilně v procesu příprav svého dalšího filmu. Ten ponese název The Fabelmans a měl by do velké míry být režisérovou… (více)

Reklama

Reklama