Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Niekde sa tento film pokladá za horor, čo je omyl, tu sa jedná o zaujímavý kriminálny thriller. V mestečku miznú deti a detektívovi s rodinnými problémami sa začnú v dome diať podivné veci (ale žiadny duch ani paranormálne sily za to našťastie nenesú zodpovednosť). Rozbeh je trochu pomalý a spočiatku sa to ťahá, no keď sa postupom času začnú odkrývať karty, odrazu film začne baviť, všetko do seba začne zapadať a príde aj na nejaké prekvapenia. Ku koncu je to už celkom napínavá jazda. Znepokojivá hudba potešila (horšie sa už pozeralo na škaredú Huntovú). Ušlo to, ale čakal som viac. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller. První půlka filmu mě fakt vtáhla. Zajímavý rozjezd. Vyšetřování, únosy, pěkné prostředí, dobří herci a krásně se na to koukalo, zkrátka skvělá atmosféra správného thrilleru. Druhá půlka jela znovu jako první v podstatě téměř od začátku, ale z druhého úhlu pohledu, což je zajímavý nápad, v tu chvíli se ale děj přesunul čistě do domu a už to tak vtahující nebylo. Na druhou stranu se ale na místo toho dostavilo jedno překvapení za druhým se zásadními zvraty. Dozvěděli jsme se vše potřebné, jen je škoda toho urychleného konce. // Slušné 4* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec se z toho vyklubal celkem snaživej thriller. Děj filmu sleduje rodinu Harperových a jejich problémy spojený s nevěrou matky. Navíc se v domě Harperových začínají dít divný věci a ve městě mizí už druhej chlapec. Druhá půlka snímku začíná pomalu objasňovat divný věci dějící se v domě a vše do sebe začíná zapadat. Za tip vděčím uživatelce Ratchetka. Lepší 3hvězdy. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Je málo filmov, ktoré dokážu prísť s mnohými dejovými zvratmi a prekvapeniami a aj na konci stále logicky držať pokope a pôsobiť ako-tak uveriteľne. I see you sa to podarilo výborne a je pre mňa jedným z najpríjemnejších prekvapení za veľmi dlhú dobu. Príbeh, v ktorom sa jednej mierne dysfunkčnej rodinke začnú v dome diať divné a nevysvetliteľné veci sprvu pôsobí tuctovo a osobne som mal 1-2 tipy kto alebo čo stojí za týmito divnými úkazmi a prečo. Potom prišiel prvý zvrat, druhý ,tretí, a tak ďalej a zistil som, že so svojimi predpoveďami v úvode som bol pekne mimo. Okrem precízne vystavaného scenára s množstvom zvratov chválim aj hercov, ktorí si odohrali svoje a prispeli tiež významne k celkovému zážitku. Po technickej stránke je síce film priemerný, no vôbec mi to nevadilo, keďže ako som spomínal scenár a prepracovaný príbeh mi všetko vynahradili. Už dlho ma naozaj nič neprekvapilo tak ako vývoj ,rozuzlenie a záver tohto filmu. Slabších 5* 90% ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Napínavé to je, o to pokoj. Akurát, že scenárista je tak trošku lempl a neobťažoval sa nám objasniť motiváciu postáv k páchaniu niektorých nekalých činov a takmer všetky (postavy) zanechal osobnostne ploché a jednostrunné. Hovoriac o plochých, nedá mi ešte nespomenúť, že na Heleninej tvári prebiehajú nejaké prazvláštne erózie a nevyzerá to príjemne, robím si starosti. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama