Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

I See You je takový malý, nenápadný, téměř neznámý, ovšem poměrně povedený thriller, jehož největší předností je naprostá nepředvídatelnost, kdy se především první polovina tváří jako ryzí duchařina, ovšem hned ta druhá to celé dosavadní dění postaví zcela na hlavu a dokonce tu sype zvraty jak z rukávu, načež si to zaslouží pochvalu ještě o to větší, že ve výsledku pak dávají i smysl, takže je prostě znát, že tvůrci si tu na celém tom zpracováním dali sakra záležet a výsledek je tak opravdu více než přesvědčivý, a to i s přispěním velice funkčního napětí. Velká škoda je pak absence atmosféry, která se zde nepodařila navodit a přitom tu mohla sehrát podle mě výraznou roli, a co se týče obsazení, i v tomto ohledu mohli tvůrci podat lepší výkon, jelikož veškerý casting nenabízí snad jediný sympatický ksicht, přičemž vrcholem je odpudivá Helen Hunt, která nevím cosi nechala udělat s tou držkou, ale je to peklo. Celkový dojem z tohoto snímku každopádně ale není vůbec špatný, spíš naopak, jelikož se jedná o opravdu záživnou podívanou, zpracovanou ve velice solidním tempu, s hromadou nečekaných překvapení, slušnou gradací, povedenou pointou, co chtít víc. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvanáctiletý chlapec zmizí...Je to kriminální thriller okořeněný hororem a prvky noir. Je tu atmosféra a napětí jak přejíždí pomalá kamera.K tomu skvělý zvuk. Je to plné zákrutů, strašidelné až noční můra.Na začátku pro mě bylo nemožné předvídat jak to skončí, kvúli únavné první části. Vypadalo to až amatérská , ale pak se to vyvine v zručně řemeslnou pohádku o supernadpřirozených schopnostech. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe mizí děcka a na místech činu se najdou zelené nože to by nebylo nic zvláštního kdyby pachatel už dávno neseděl v vězení. Otázka zní je to napodobitel nebo chytily tehdy špatného pachatele? Případ vyšetřuje policista , který má rodinné problémy (jeho žena roztáhla nohy jinému a čeká s ním děcko) mezitím se vše zamotá a je z toho nakonec nadprůměrný thriller. Nechci výrazně spoilerovat tak nahodím pouze filmy s podobným námětem https://www.csfd.cz/film/453158-the-neighbor/komentare/ a https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/. Jinak Helen Hunt mě tolik nevadila více mě štval ten kluk co hrál toho Connora toho by měly mučit na počkání. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Málo známý a celkem povedený thriller, který v první půlce pokládá desítky záhadných a mysteriózních otázek a ve druhé polovině je všechny do jedné šikovně zodpovídá. Nechci psát spoilery, protože je dobré o samotném ději vědět co nejméně. Nestihl jsem se v tom tempu ani nudit a film hezky klame i žánrem, kdy se postupem času změní od rodinného dramatu, thrilleru, home invasionu až na krimi detektivku s únosem dětí. Příběhově jde o kvalitní a hodně originální nápad s několika šilenými zvraty, takzě za mě dost povedené a hodnocení by si to zasloužilo daleko větší. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V malém městečku se kdysi ztratilo 6 chlapců, kteří byli následně nalezeni mrtví. U každého z nich se objevil zelený nůž, vrahova značka. Po letech se zdá, že se vrah vrátil, jenže ten sedí ve vězení. Někdo jej tedy zřejmě napodobuje, jelikož na místě, kde zmizel v pořadí druhý chlapec, se nalezl zelený nůž. Rodina hlavního detektiva prochází krizí a navíc to vypadá, že v jeho domě straší. V momentě, kdy napětí vrcholí, se příběh zastaví, vrátí a divák ho sleduje z pohledu jiných postav. Bohužel s tím postupně budovaná atmosféra ustrne a napětí se zvolna vytrácí. A já se přiznám, že mě film přestával bavit. Nakonec se ale ukáže, že druhá část tak nudná, jak se zdálo, nebude. Mrtvých přibývá a vrah nakonec možná vyhraje. Výbornou kameru doplňuje výtečná temná hudba - elektronický industriál. Závěr mne potěšil, proto se mé hodnocení zvedlo na....3,5*. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama