Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Dřív se mi tenhle film líbil více, ale nějak jsem z něj vyrostl nebo co. Scénář sice nepostrádá dávku inteligence a kvality Eda Nortona jako režiséra i herce netřeba zpochybňovat, ale už to ve mě nic nevyvolává. Navíc konec je tak hrozně pozitivní s některejma za uši tahajícíma větama (když Anna chce po Brianovi, aby kvuli ní neopouštěl víru), že už to prostě nemusim nikdy vidět. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Nudná slátanina s trapnými dialogy a bez špetky vtipu. Těšil jsem se (hlavně na Bena Stillera) a byl jsem oprvadu velmi zklamán. Pokud měl mít film dokonce nějaké poselství ohledně multináboženské společnosti, tak jsem to navíc asi nepochopil. Navíc je to ještě hrooooozně zdlooouhaaavéééé. Kdosi píše, že stojí za shlédnutí, podle mě ani ne... ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná a pohodová komedie s celkem sympatickými herci. Dalo by se to shrnout takhle. Bohužel na druhé straně taky něco, na co jsme zvyklí a čím nás Amerika bohatě zásobuje, takže nic převratného a světoborného. Ten příběh, no ten mi na tom všem připadá nejpitomější. Tohle už je na romantickou komedii trochu moc. Takže celkově - pohodovka, nemusíte to vidět znovu, ale zase se ani moc nenudíte. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Edward Norton patří mezi mé nejoblíbenější herce, ale vzhledem k tomu v jakých filmech jsem měl možnost jeho persónu vídat, pro mě bylo zjištění, že jeho dalším počinem (dokonce režijním) bude romantická komedie, hodně překvapivé. O co větší je pak má radost, že vám mohu zvěstovat radostné zprávy o kvalitách tohoto dílka. Scénář je opravdu povedený a neobvyklý (posuďte sami o několik řádků výše), přímo sršící vtipem, který nám předávají skvělí herci. A tím nemyslím jen stěžejní trio Norton - Elfmanová - Stiller, ale také nezapomenutelné mentory mladých duchovních - rabbiho Eliho Wallacha, pastora Miloše Formana a filmovou matku Bena Stillera - Anne Bancroftovou, okouzlující jako vždy. Jen doufám, že tak strašlivé rande jako Jake Schram nikdy nezažiju:) Pro moji all-time favourite komedii je to 90%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Edward Norton je opravdu všestranný filmový tvůrce. Spoustě hereckých osobností, které se rozhodnou, že se občas z "place" projdou k režisérskému křesílku, se jejich režisérské počiny často nevydaří. Proto jsem ráda, že zrovna u mého oblíbeného herce, je tomu jinak. Ed ukázal, že umí nejen před kamerou, ale i za ní. Jsem zvědavá na jeho další film. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Když jedou hlavní postavy z letiště a vzpomínají na své bývalé spolužáky, tak Brian (Edward Norton) řekne: "Pamatuješ na Aarona Portnoye? Hodně si stěžoval." Jde o odkaz na knihu Philipa Rotha "Stížnost Portnoye". (don corleone)
  • V scéne, keď sa Brian (Edward Norton) baví s Annou (Jenna Elfman), obleje si hlavu vodou, aby sa schladil, ostanú mu mokré vlasy. V ďalšej scéne točenej z iného uhla už ma vlasy suché. (F2003F)

Reklama

Reklama