Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Velmi inteligentní a příjemná podívaná... Ústřední trio je nesmírně sympatické a funguje mezi nimi opravdová "chemie" a tak není divu, že vznikla jedna z nejlepších romantických komedií, které jsem viděl... Navíc scénář je perfektně, dalo by se říci lehkou rukou, napsaný a (pro mě překvapivě) režie Edwarda Nortona naprosto vynikající - je vidět, že se od velkých jmen leccos naučil. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Nudná slátanina s trapnými dialogy a bez špetky vtipu. Těšil jsem se (hlavně na Bena Stillera) a byl jsem oprvadu velmi zklamán. Pokud měl mít film dokonce nějaké poselství ohledně multináboženské společnosti, tak jsem to navíc asi nepochopil. Navíc je to ještě hrooooozně zdlooouhaaavéééé. Kdosi píše, že stojí za shlédnutí, podle mě ani ne... ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Bože, prečo?! Toto je film, ktorý mi na dlhú dlhú predlhú dobu absolútne znechutil Edwarda Nortona. Otrasné blond vlasy, otrasná Jenna Elfman, otrasný príbeh - čakal som od režisérskej stoličky aspoň o trochu viac. Tie 3* sú samozrejme za štandardne skvelého Bena Stillera. Inak shit, ktorý mi stačilo pozrieť raz. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Makám víc než pánbůh. Kdyby mě najal, má svět hotový ve čtvrtek." Workoholička Anna je snem každého duchovního v kožené bundě, kterého v dětském věku chránila před šikanou. A ti jsou přesně dva - rabín Jake, kněz Brian a já. Já vím, že to početně nijak zvlášť nesedí, ale když se to vynásobí dvěma a pak vydělí třema, tak z toho vycházím jako vítěz já. Jenže tohle je film, který na mé touhy dlabe a tak nabízí jen dva sympaťáky, kteří mě dokázali pobavit tak, že jim tu Annu asi nechám. Stejně by mi manželka asi nedovolila nastěhovat si ji domů. ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá romantická komedie, plná inteligentního humoru, pramenícího z trochuaž absurdního scénáře. Norton jako režisér i v jedné z hlavních rolí výborný ani Stiller nebyl tak hrozný jako obvykle. Jen mi hrozně iritovalo, že Miloše Formana byl nadabovanej, to znělo vážně hrozně, taky si těch 10 vět mohl v češtině namluvit sám. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Severoamerické tržby byly 37 milionů amerických dolarů, celosvětové 59,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama