Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Jako romantická komedie, jichž začínám mít poslední dobou dost, to patří nejspíš i k průměru, ale vůbec jsem nepochopil nesmyslnou, hloupě komerční náboženskou "polovičku". To měl být hollywoodský příspěvek k "ultraekumenismu"? A Miloš Forman opravdu věděl, do čeho jde? Tenhleten styl interpretace, či spíše přiživování se na vážných otázkách, bych hledal všude jinde než ve filmech, které mají cokoliv společného s jeho osobou. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Wow. Tak som čakala, že si odbijem dve hodiny blbej komédie s nie veľmi obľúbeným Stillerom, kvôli Nortonovi vydržím. Nie. Veľmi dobre som sa bavila. Pohladila ma aj otvorená reálnosť, po väčšine bez klišé. Jedno z najväčších prekvapení, aké som pri filme zažila. Norton je síce stále lepší herec(neviem, či by som ho chcela viac ako charizmatického a atraktívneho kňaza, alebo by mi to bolo skôr ľúto.. :)) ale ako režisér stvoril veľmi príjemnú drámu perfektne zlúčenú s komédiou. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další naprosto průměrná a ničím nevyčnívající inteligentní romantická komedie, která se může pochlubit plejádou hvězdných jmen (nejvíce překvapí Miloš Forman) a solidně vystavěným scénářem. Stiller potěší, neboť poprvé ze sebe nedělá debila, nýbrž solidního New Yorského rabína playboye a rozhodně ujde. Norton je pro změnu přesně tak jak ho nemám rád - "ťutínkovský" ňouma. Snaha o vymanění se ze škatulky průměrnosti tu je, bohužel však neúspěšná. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná a pohodová komedie s celkem sympatickými herci. Dalo by se to shrnout takhle. Bohužel na druhé straně taky něco, na co jsme zvyklí a čím nás Amerika bohatě zásobuje, takže nic převratného a světoborného. Ten příběh, no ten mi na tom všem připadá nejpitomější. Tohle už je na romantickou komedii trochu moc. Takže celkově - pohodovka, nemusíte to vidět znovu, ale zase se ani moc nenudíte. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Nakonec dám slabší ****, velký podíl na tom má samozřejmě slovenský překlad "Kňaz, rabín a blondínka alebo keď sa traja majú radi" - masakr. Jinak film mě pobavil, byl to příjemně strávený čas - v rámci žánrů lehký nadprůměr. (Výsledné vesměs kladné hodnocení ovlivnila samozřejmě ona krásná blondýna). 70% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Když jedou hlavní postavy z letiště a vzpomínají na své bývalé spolužáky, tak Brian (Edward Norton) řekne: "Pamatuješ na Aarona Portnoye? Hodně si stěžoval." Jde o odkaz na knihu Philipa Rotha "Stížnost Portnoye". (don corleone)
  • Na letišti vidíme spoustu cedulí se jmény. Na jedné je napsáno: "S Blumberg". Stuart Blumberg je scenárista a producent filmu. Vedle toho si také zahrál postavu Lena, spolupracovníka Anny (Jenna Elfman). (don corleone)

Reklama

Reklama