Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Edward Norton je opravdu všestranný filmový tvůrce. Spoustě hereckých osobností, které se rozhodnou, že se občas z "place" projdou k režisérskému křesílku, se jejich režisérské počiny často nevydaří. Proto jsem ráda, že zrovna u mého oblíbeného herce, je tomu jinak. Ed ukázal, že umí nejen před kamerou, ale i za ní. Jsem zvědavá na jeho další film. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený příběh, i po několikerém shlédnutí netřeba měnit mé hodnocení 4*. Proč? Za parádní výkon oblíbence Edwarda Nortona a Bena Stillera, za charismatickou Jennu Elfman a za režisérské eso Miloše Formana (ač malá role, i tak dokázal zapůsobit). A Norton dokázal, že není jen skvělým hercem, ale i nadějným režisérem. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další naprosto průměrná a ničím nevyčnívající inteligentní romantická komedie, která se může pochlubit plejádou hvězdných jmen (nejvíce překvapí Miloš Forman) a solidně vystavěným scénářem. Stiller potěší, neboť poprvé ze sebe nedělá debila, nýbrž solidního New Yorského rabína playboye a rozhodně ujde. Norton je pro změnu přesně tak jak ho nemám rád - "ťutínkovský" ňouma. Snaha o vymanění se ze škatulky průměrnosti tu je, bohužel však neúspěšná. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jenna Elfman je ozaj pekná, pripomína mi moju súčasnú spolužiačku z vysokej školy. Taktiež tento film mal zaujímavý námet, hudba pohodová a aj záver skvelý, no počúvať postavu, ktorú hral Norton, ako hovorí meno Božie nadarmo, vyzýva, aby ľudia prešli cez červenú, to už nebolo ono. Ani vtipné to niekedy nebolo, ono to je len prostý pohodový film, na ktorý po čase možno zabudnete. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No jako režijní prvotina Edwarda NOrtona opravdu dobrý, možná skoro až výborný, některý vtipný scény se mu fakt povedly a celý to působila takovým nenuceným dojmem. krom toho tady hraje muj oblíbenej herec Ben Stiller a iJenna Elfman je fakt moc pěkná. No prostě taková dobrá oddychová romantická komedie, která vždycky zaručeně pobaví ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Casanovu (byznysmena z kanceláře z protější budovy) hraje Bodhi Elfman, manžel Jenny Elfman (Anna Riley). (ČSFD)

Reklama

Reklama