Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Richie666 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch posledních dvaceti minut, kdy příběh začíná lehce polevovat, aby pak mohl vykrystalizovat v naprosto sladkovodní pamok, dal bych třeba i pět. Spíš ale asi ne :) Každopádně Edward se opět snažil a bylo to fajn, stejně jako Jenna Elfman. Náboženství je zakomponované tak, aby nevadilo, což neberu ani jako plus ani jako mínus. Celkově určitě příjemná podívaná. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Edward Norton pred aj za kamerou. A ked som dopozeral film, musim uznat, ze mu to ide o cosi lepsie pred kamerou, aj ked za kamerou sa snazil. Scenar teda nijako divaka neohuri, ale dialogy su vyborne, herci ako Stiller, Elfman, Norton tiez. Len absencia hlbsieho pribehu mi chybala, vystavat 128 min filmu na milostnom trojuholniku sa mi nejako nezda. 71 % ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co se týče žánru romantická komedie,jde jistě o nadprůměrný filmeček.Samotný nápad vnést do tohoto příběhu náboženství,dělá z filmu nejen prostoduchou romanci,ale i krapet film k zamyšlení.Edward Norten odvedl jako režiser dost dobrou práci,a na poli hereckém/komedialním nezůstává o moc pozadu za komikem klasickým Benem Stillerem.Pro mě bylo celkově překvapení tento druh filmu spojovat s vždy fantastickým Nortnem,ale on ukázal,že zvládne opravdu vše(a nelze jinak,než souhlasit s tvrením,že on je skutečně filmový chameleon!).A camea filmových legend Miloše Formana a Elli Wallacha jsou už jen třešničkou na dortu této zajímavé podívané. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil tento snímek a musím poupravit své hodnocení. Nejen, že jde o docela originální snímeček, ale dokonce mě i přes jeho délku nenudil. Nebýt toho typicky ujetého amerického konce, který tady figuruje vlastně jako zrdcadlo začátku (protože začátek je zde suprový), tak vlastně není co tomuto filmu vytknout. Takže ze 3 hezkých hvězdiček měním své hodnocení na 4 obyčejné hvězdičky. Těžko říct, co zní lépe :-)))), ale teď už to vidím spíš na 4 než na 3. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Bože, prečo?! Toto je film, ktorý mi na dlhú dlhú predlhú dobu absolútne znechutil Edwarda Nortona. Otrasné blond vlasy, otrasná Jenna Elfman, otrasný príbeh - čakal som od režisérskej stoličky aspoň o trochu viac. Tie 3* sú samozrejme za štandardne skvelého Bena Stillera. Inak shit, ktorý mi stačilo pozrieť raz. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • V scéne, keď sa Brian (Edward Norton) baví s Annou (Jenna Elfman), obleje si hlavu vodou, aby sa schladil, ostanú mu mokré vlasy. V ďalšej scéne točenej z iného uhla už ma vlasy suché. (F2003F)

Reklama

Reklama