Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Stepfordské dětičky nebo taky Akta X pro mladé. Ale vážně, bylo by to hodně originální, kdyby se tam objevil Mulder se Scullyovou:)) Nicméně, mě osobně tenhle nenáročný, ale velmi zábavný horůrek skvěle pobavil - jede svižně po vyznačené trase bez větších odboček, herecké obsazení je přesné( K.Holmes sluší i role drsňačky), atmosféra podařená. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hlavní cukrkandlový hrdina se po problémech v předchozím bydlišti s rodiči a sestrou přestěhuje do městečka Prdel Bay. Místní škola je překvapivě hojná na superdokonalé debily, jejichž počet znepokojivě stoupá. Proces vzdělávání a dospívání se tak mění v boj o zachování vlastní identity. Film klopýtá v logice, příliš zjednodušuje a paušalizuje, v závěru udiví nekompromisností (není to inspirováno pohádkou "O Šípkové Růžence", jak bývá u podobných snímků vžitou tradicí) a pochválit je třeba herce - mladá squadra ve mně tentokrát nevyvolala dávivý efekt. Na thriller pro puboše je tenhle film vcelku snesitelným kouskem. 61% ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Když  v úvodu začne hrát  laciná synth hudba autora znělky X-Files Mark Snowa doprovázená předpotopní počítačovou grafikou a dojde vám, že Katie Holmes, která se tu promenáduje v tílku bez podprsenky, tohle natočila souběžně s Dawsonovým světem, tak je jasný, že to bude hodně ultimátní 90s záležitost. Taková zábavná high-school trash variace na Village Of The Damned či The Stepford Wives (a jako bonus jedna scéna totálně vykrádající Clockwork Orange), na které je nejvíc děsivý asi to, že co v ní tehdy prováděl šílený vědec, teď na stejné cílové skupině dosahují pomocí léků na ADHD typu Ritalin (tzn. normalizace neposlušných dětí...s určitými vedlejšími účinky). ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Režisér Nutter je především televizním dříčem a tato mládežnická variace na STEPFORDSKÉ PANIČKY mohla být jeho vstupenkou mezi celovečerní filmaře. Leč, to by se nesměl chlapec držet tak při zemi. Film sám o sobě neurazí, ničím ale zároveň nezaujme a to se potom těžko buduje kariéra. Objeví se zde i několik mladých tváří (Marsden, Stahl, Holmesová - svorně bezvýrazní, přesto ani v budoucnu se vyloženě neztratily), stejně jako ony se zde ale všechno kroutí do šedého průměru. II Scénář: Scott Rosenberg. Hudba: Mark Snow. 55% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podezřelé chování není taková hloupá blbost, jak by možná divák čekal. Často v televizi pouštěný snímek kolem půlnoci má nejen několik známých talentovaných herců jako James Marsden, Katie Holmes, Nick Stahl a další, ale také slušnou atmosféru podobnou například Fakultě. Podezřelé chování má tak mnoho co nabídnout a to překvapí také kvůli režisérskému podpisu Davida Nuttera, spíše televizně seriálového režiséra. Čtyřhvězdičkové hodnocení se klepalo v základech, ale chyběl maličký kousek... možná jen kdyby nebyla inspirace (původními) Strepfordskými paničkami tak výrazná... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)
  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno