Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Janie. 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů mého dětství :) Nedávno jsem se k němu vrátila a pustila si pár dílů, je fascinující, že si i po těch deseti letech některé dialogy pamatuju dodnes zpaměti :D I když zpětně, z pohledu dospělého člověka, vidím některé nedostatky, dokážu se nad nimi jen pousmát. Už jen kvůli těm vzpomínkám :)) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Názory na tenhle seriál jsou různé, ano dá se na něj dívat, ale otázka je co v něm uvidíme?! Je to naprosto přeplácaný svět, kde jsou různé civilizace, dinosauři, kouzla atd. atd.. tohle je přece uhozený! Kam se poděla trochu logika Jurského Parku, dinosaury beru, ale milion věcí k tomu navíc už ne. Když přidáme herce, kteří už si asi nikdy nikde moc nezahrajou, pak není co řešit. ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Můj prázdninový seriál před X lety, no jak já ho miloval. Rachel Blakely aka Marguerite je nejerotičtější postava všech dob! A když připočteme Veronicu v tarzaním oblečku z pushup kůže a s pevnejma trojkama, vyleze z toho solidní soft porno, které je po ránu k nezaplacení. Ruku na srdce, kdo může dát tomuhle odpad?! ()

Vault_13 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledoval jako nenáročnou výplň víkendového dopoledne. Nejdřív jsem se těšil, že někdo opět zpracoval moje oblíbené téma, velmi brzy jsem ale zjistil, že to nebude tak jednoduché a rychle jsem vystřízlivěl. Je to totální slátanina, na tom ostrově je snad všechno, takový hardcore Disneyland, ještě by se tam mohli dostat nějakou časovou smyčkou Ztraceni a dílo by bylo dokonáno. Za vtipné momenty (často nechtěné) dávám **. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná je to tím, že jsem Doylův román nečetl a tudíž nemám s čím srovnávat, ale musím říct, že tenhle seriál celkem můžu. Je fakt, že scénáristé do seriálu naplácali vše možné i nemožné, takže ve výsledku jde o velmi úsměvnou záležitost, kde nedoporučuji příliš používat mozek a hledat nějakou logiku a smysluplnost. Když to dokážete, tak vás to možná bude i bavit. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Jennifer O'Dell (Veronica) si sama navrhla seriálový "outfit". (rador)
  • Vůz, se kterým jezdí věštkyně Isadore, je pomalován obrazy, jejichž předlohou byly obrazy od českého umělce Zdeňka Buriana. (DinoRaptor)
  • Absenci postavy Davida Ortha (Ned Malone) v závěrečných 12 epizodách původně scenáristé neplánovali. Kvůli některým neshodám byla jeho postava jednoduše od epizody Brothers in Arms (2002), kdy Ned oznámí ostatním, že jde na cestu sebepoznání, poslána pryč. (Zetwenka)

Reklama

Reklama