Reklama

Reklama

Star Trek: Picard

(seriál)
Trailer 1
USA, (2020–2023), 25 h 2 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrají:

Patrick Stewart, Michelle Hurd, Jeri Ryan, Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Isa Briones, Brent Spiner, Jonathan Frakes, Orla Brady, Ed Speleers (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Star Trek: Picard představuje Sira Patricka Stewarta, který si zopakuje svou ikonickou roli Jeana-Luca Picarda, kterou hrál sedm řad v seriálu Star Trek: Nová generace. Nový seriál bude následovat tuto ikonickou postavu do další kapitoly jeho života. (Prime Video)

Diskuze

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Eodeon

mění se forma a styl seriálů. Příběhy jsou přitom pořád velmi podobné. Příběh Picarda by v devadesátkách imho šel natočit jako jedna epizoda. Dneska dostaname delší seriálový velkofilm s krásnými efekty. Mimochodem přístup k designu uniforem je fakt hodně konzervativní. Tím mě docela překvapili.Pro mě to má svá pro i proti. Vyhovuje mi ale, že vzinká několik kratších seriálů. Na to dříve nebyl prostor. Co se Synthů týče. Je pravda, že mi vždy přišlo slabší, že data je jediný android. Je fakt, že žijeme v době kdy se o všem možném pochybuje a odráží se to i v Picardovi. Pochybuje se o smyslu federace, jejich hodnot, atd.

na příspěvěk reagoval Eodeon

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Eodeon

všiml jsem si, že ty i pár dalších rádi zmiňujete že ten temný tón je současným trendem, já bych k tomu rád dodal to, jak děsně "úspěšný" ten trend je - Picardovo hodnocení je s každou epizodou horší a horší, objevuje se víc a víc kritiky atd. Pak si vemte seriál jako Mandalorian, který na nějaký temný trend z vysoka sere a jak je hodnocena první řada a jak je z něj celej internet totálně vyplesklej...:) Kdepak ti "temní inženýři" co "reflektují dnešní svět" asi udělali chybu... 

na příspěvěk reagoval Eodeon

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

Eodeon

Ne určitě bych to nenařizoval, napřiklad Picardovi sluší dnes standardní formát jednoho story-arcu. Do jedné epizody se toho vleze určití dostatečné množství pro správně navržený příběh - tak například seriály jako Simsponovi nebo Futurama si dodnes vystačí dokonce s 20minutivou stopáží. Nicméně za mě by byly ideální ty TV filmy, prostě jistá náhrada z kino nebo dvojepizody. Když říkáš, že se to jednou vrátí, tak mě napadá, že to bude možná už letos v podobě animovaného ST Lower Decks, u kterého navíc předpokládám také tu 20min stopáž... Ale já chci spíše hrané příběhy, výborných epizod bylo v ST mnoho a mnoho (jmenuji za všechny např.TNG Yesterdays Enterprise), co se týče vyčerpání, postačí snížit počet epizod na nízké jednotky za rok a celý seriál sestavit klidně jen z 10 epizod. Rozumím, že by to mohlo roztříštit brand, nicméně např. Short Treks jsou a hlavně budou také každý z jiné doby a o jiném zákoutí ST vesmíru. Vlastně by mohli udělat jednotící název pro mnou navrhované příběhy např. Long Treks :D

na příspěvěk reagoval Eodeon

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

SSE

to, co popisuješ, je inovátorství. jít proti proudu je něco jiného. snažit se o to za každou cenu by se snadno mohlo zvrtnout ve vynucenou vzdorovitost a přeneseně v mizerný seriál. lišit se za každou cenu... víme, kam to vede. záleží vždy, co je tím trendem, a podle toho je třeba jej následovat, nebo se mu vzpírat. pokud trendem v 60. letech byla paranoia, pesimismus, válkychtivost a rasismus, bylo dobré se těm trendům vzepřít a přijít s optimismem, mírumilovností a tolerancí. pakliže posledně jmenované jsou trendem, je imho lepší jej podpořit, než se stůj co stůj snažit okořenit to divákům nějakou samoúčelnou temnotou, jak se to prý častokrát děje. a jak říkám, krom gore scény z poslední epizody Picarda nejsem přesvědčen, že by se to dělo i ve Star Treku. ohavnosti v něm byly vždy. záleží, v jaké míře.

 

co se touhy po návratu čistě epizodického formátu týče, myslím, že motivací je tu čistě nostalgie. ten formát má obrovské tvůrčí limity a právě startrekové seriály to ze všech nejvíce doložily. ostatně i na předčasném ukončení Enterprise má vyčerpanost tohoto formátu svou nešťastnou zásluhu. jednou se to jistě vrátí, ostatně je v produkci nějakých pět seriálů, ale nesnažme se z toho dělat nějaký předpis, kterého by se tvůrci museli držet. čím víc rozmanitosti, tím lépe pro Star Trek jako celek.

na příspěvěk reagoval SSE

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

Eodeon

Jenže mě se ST vždy líbil právě v tom, že šel proti proudu. Jeho základní znak byla vize optimistické budoucnosti, narozdíl od většiny sci-fi. U DS9 pak přišli s nekonečným seriálem v době, kdy to ještě nebylo v módě. 

Z tohoto pohledu bych velmi uvítal, kdyby ST opět opustil model seriálu jako jednoho velkého příběhu a vrátil se spíše k epizodičnosti. Ideálně bych si představoval něco jako sérii TV filmů (2 hodinových epizod) s více-méně uzavřeným příběhem. Takové schéma by mě potěšilo zejména u případného seriálu o Worfovi jako kapitánovi Ent, ale i u Pikovy Ent.

 

Podobně bych ubral na temnosti, ať ST zase odlišuje :)

na příspěvěk reagoval Eodeon

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

Shakaar

i ve spojení s modely lodí v Short Treku Children of Mars chápu zobrazení Ent z DIS namísto z TOS+ tak, že prostě šetří finance a ano, proč tam cpát něco jiného, když jistě budou chtít propagovat podobu z DIS (totéž ostatně platí o kompatibilitě odznaku mezi DIS a PIC

 

k Worfovi bych ještě doplnil, že pokud Enterprise pod jeho velením ve druhé sezóně zaujme diváky, mohli bychom se dočkat i Worfova seriálu 

na příspěvěk reagoval Shakaar

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Feidias

možná opakuješ, to si nevzpomínám, ale poznámky jsou to rozhodně inspirativní. já tedy nesleduji krom Star Treku jiné současné sci-fi seriály, ale soudě z ohlasů je to opravdu tak, že snaha o větší realismus a temnější tón je v současnosti v žánru převažující, Star Trek nevyjímaje. i když tedy zrovna Picard mi krom poslední epizody zas tak temný nepřijde. ale realistický, ve smyslu že situace ani postavy nejsou černobílé, rozhodně je, a v tomto směru je hodně v kontrastu ke starším Star Trekům. kde jsme dříve měli jasné padouchy a jasné hrdiny, tady máme lidštější lidi. v dřívějších seriálech jsme k hlavním postavám vzhlíželi, protože byly udatné a příkladné, tady příkladné nejsou, ani Picard, ale zase jsou nám o to bližší, o to snazší je pochopit jejich pohnutky a vcítit se, nejsou to už ti sošní nadlidští velikáni. tenhle trend byl tedy znát už na Discovery, ale v Picardovi je to extrém. tam má každá postava nějakého kostlivce ve skříni, nějaké břemeno plné výčitek, nějaké hříchy minulosti, co se stále ozývají. teď, když je ze Sedmé renegád a z Raffi bývalá feťačka už mi skoro přijde, že tam ty "lidské chyby" tvůrci cpou až moc. ale možná tak soudím právě jen na základě kontrastu k minulým seriálům.

 

a co se bladerunnerovského tématu týče, ano, tahle souvislost tu je, a dost znatelná. až se divím, že mě samotného nenapadla. na druhou stranu současná sci-fi se tematickou umělé inteligence a její autonomie a možné role v budoucnosti lidstva zabývají více než kdy jindy, alespoň mi to tak připadá. i ságu o Vetřelci tohle téma de facto ovládlo, točí se filmy jako Ona, remake Ghost in the Shell, sequel zmíněného Blade Runnera, takže Star Trek opět spíše následuje trend, namísto aby ho vytyčil. na druhou stranu jsem rád, že se tím tvůrci Treku konkrétně zabývají, protože mi zkrátka - hlavně tedy v kontrastu ke Star Wars - připadalo, že umělé formy života jsou ve světě Star Treku podezřele vzácné. máme Data, Holodoktora a pár dalších vzácných výjimek, ale tím to končí. proč to nedospělo dál? to je dobrá otázka a třeba se na ní konečně dozvíme odpověď.

na příspěvěk reagoval SSE, cyphercz, Feidias

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Tak já podobné otázky beru velice vážně a rozhodně bych se na něco podobného neptal jen tak, navíc ještě kvůli tomu, aby mi to posloužilo jako argument pro něco jiného. Ty s tím zdá se problém nemáš, nic proti tomu, neb každej jsme jinej, ale měj respekt vůči ostatním ;)
A ano, jistý si klidně buď, to já ti přeci neberu a brát ani nebudu. Je to především tvá jistota, moje rozhodně ne a s takovou si na tom klidně trvej, jakkoli arogantně či nearogantně chceš :)

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

SSE

Asi tak, záleží jak to mají s licencí. V prvním díle byla zobrazena holografická podoba Enterprise z Discovery - ne Refit ze 70.let, nebo původní z 60.let minulého století a Ent-D. Pokud budou chtít prodat nový produkt, tak vytvoří nový model. Já bych třeba místo Ent-E viděl model Enterprise-F, který koluje internetem a byl i ve Star treku Online. Ale je mi jasné, že CBS dělá cokoliv jen nejde na ruku fandům. Takže pokud bude nová Enterprise, bude tam nový model.

na příspěvěk reagoval SSE

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

Shakaar

SPOILER pro ty, co neviděli fotky z 1x06, na tu krychli doletí jíž v 1x06, takže to vypadá, že ta obsáhlá dramata se budou odehrávat na palubě krychle.

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

Shakaar

souhlasím se vším, jen bych byl rád, kdy Worfa ještě nechali sedět na Ent-E, ale asi to neudělají a postaví novou. Spekulace: Pokud je Worfův podpis na klape posledního dílu, čekal bych, že se tam ta Ent opravu nakonci objeví a bude to vlastně úplně stejný závěr jako měla 1. sezona Discovery. Na té Ent pak v baru bude Guinan a proto už ji Stewart nabídl roli pro 2. sezonu :)

na příspěvěk reagoval Shakaar

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

cyphercz

Bude to podobně rozvleklé, během cesty na krychli narazí Picard na další "easter eggy", mezitím se budou řešit obsáhlé osobní dramata jednotlivých postav, jejich temné stránky. To by fungovalo, kdyby ty postavy samo o sobě byly nějak zajímavé. Možná se dozvíme něco o situaci v Alpha kvadrantu, za ani ne 20 let si říkám že se toho stalo více jak zničení Mars UP syntetiky, možná jsem si sliboval jaké následky měla válka s Dominionem atd. Ten svět Star treku je tak bohatý a trojrozměrný a Picard je bohužel zatím hodně dvojrozměrný.

na příspěvěk reagoval SSE

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

Ano, zmiňoval jsem to právě kvůli tomu aby bylo jasné, že tu benevolence a tolerance k názoru není možné uplatňovat na libovolné téma, protože pokaždé když se tu s tebou dostanu do nějakého názorového sporu, tak to končí tím, že vše je subjektivní názor a jak si teda vlastně mohu dovolit ho napadnout...:) Teď tu zase polemizuješ o tom, že těžko říct kdyby ses do takové situace dostal jak by sis vybral a blaaa blaaa... ne, já ti řeknu se skálopevnou jistotou, že bys prakticky z libovolných ST death možností nevolil rozpitvání zaživa a mercy kill od Jeri Ryan;) Ano takhle arogantně jistý si jsem.

na příspěvěk reagoval Jakkob

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

SSE

V nějakých věcech s tebou souhlasím, ale to tvé polemizování o míře bolesti je mimo, reaguješ na příspěvek kde jsem srovnával Icheba, Remmicka a Landry a každej soudnej jedinec by se radši nechal rozstřelit fejzrem na sračky než se nechat zaživa pitvat bůhví jak dlouho, that's the whole point my friend...

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Shakaar

souhlas, první epizoda se mi fakt líbila, ale s každou další to jde víc a víc dolů, jsem hodně zvědav jaké závěrečné rozuzlení si pro nás tvůrci připravili, ale zatím po 5 epizodách je to spíše zklamání. Na druhou stranu pořád je to pro mě o úroveň výš než Discovery, takže aspoň to, ale fakt těžko říct co přinese ta druhá půlka první řady...

na příspěvěk reagoval Shakaar

Uživatel Shakaar smazal svůj příspěvek.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Máme 5 dílů zasebou a je to zatím průměrná záležitost. Ne že by to byl naprostý odpad, ale není to ani žádná skvostná podívaná. S Charaktery postav se zase nijak zvlášt nepracuje, většinou jsou povrchní, šíleně předvídatelní. Osobnost Picarda působí  v seriálu jako pěst na oko, taky mu to každá druhá postava nebojí dát najevo. S dalšími zajímavými postavami tvůrci jednají jako s kusem hadru, 5 epizod člověk čeká na Maddoxe, aby ho na konci páté epizody zabili, je to asi podobná situace jako s Lorcou. Vážně nevím o čem zajímavém bude druhá půlka série, vše bylo řečeno, zbývá se jen dostat na borgskou krychli a vyzvednou Dajž...respektive její dvojče. To by v TNG epizodem střihem za 10 minut a během by toho probrali veškeré dramata, psychické stavy jednotlivých postav. Na místě Picard bude mít nějaké flashbacky z doby kdy byl v kolektivu - takže možná uvidíme borgskou královnu, či nějaké záběry z Wolfu 359...a celá řada skončí tím, že příjde vyzvednout Worf s Enterprise -F xD. Ne teď vážně, na můj vkus se pytvají zas v něčem, co není zajímavé. Je vidět i na hercích, že si zvláště role nijak neužívají. Celé to připomíná Totall Recall s Bladem Runnerem dohromady, až na to že to není ani z poloviny tak dobře udělané, jako tyto zmíněné snímky a tím nemyslím vizual, což je asi tak to jediné co bych opravdu mohl ocenit..

na příspěvěk reagoval cyphercz, SSE

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

cyphercz

Icheb tam řve jako prasátko na porážce, to je pravda, ale v té scéně vlastně není nic kromě vytrhnutí oka z očního důlku, délka úkonu je 12 sekund !!! Kdy to oko není uchyceno nervy, ale borgským implantátem, zdá se tedy, že je celé oko iplantované a nebo byly implantátem nahrazeny jen nervy a možná i celá sítnice. Kam tím mířím: ta bolest vůbec nemusela být až tak extrémní, protože ty borgské kabely podle mě nemají receptory bolesti a navíc, při opravdu velké bolesti by měl snad člověk upadnout do komovatu, ale to se možná mýlím...

na příspěvěk reagoval cyphercz

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

To ale nic nemění na tom, že to srovnání je prostě mimo a já úplně nechápu, proč jsi tedy právě takové příklady zmiňoval, když s tématem a daným porovnáním nijak nesouvisí? Nebo si snad myslíš, že onu benevolenci a toleranci k názoru jiného striktně uplatňuji vždy a všude? Pokud snad ano, tak to se na mě potom nezlob, ale to je tedy hodně hloupý předpoklad a fakt nechápu, jak si může rozumně uvažující člověk něco takového myslet.. ?!

 

Co se tvého dotazu týče... Pominu fakt, že ať už by byla moje odpověď jakákoli, tak její výpovědní hodnota bude stejně nula nula nic, aneb jedna věc je to po mě chtít tady a teď, kde jsem v pohodě a teple svého domova, a úplně jiná věc by byla být takové situaci a onomu výběru opravdu vystaven...
A stejně tak pominu, že sám Icheb ve finále nezemřel na následky zranění způsobené tou operací, nýbrž výstřelem Sedmé z milosti a lásky k němu, což ale lze potom klasifikovat jako kteroukoli jinou smrt způsobenou střelnou zbraní a už vůbec nezmiňuji domněnku, jak by to asi mohlo být, kdyby Sedmá Icheba nakonec přeci jen dostala do bezpečí a třeba mu i byla poskytnuta nějaká pomoc.. ?
Ale abys neměl zase pocit že to zakecávám... Já dobře vím kam tím míříš a věděl jsem to už dávno, ale stále nechápu, proč tak trváš na tom, abychom ti to všichni odkývali.. ? Je skutečně tak těžké přijmout, že někdo vůbec nemusí přikládat té domnělé časové hodnotě, během kterých postava trpěla, stejnou míru důležitosti jako ty.. ? Fakt mi to nejde na rozum.

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

SSE

Jj, ono vyoperování oka a řezání do jiných částí těla bez jakékoliv narkózy je nic ve srovnání s primárně psychickým terorem, kterému byl Džej El vystaven v oné dvojepizodě... Jesus Christ, vážně??? Jak jsem to napsal právě teď Jakkobovi, ty bys radši volil to pitvání zaživa než to čím prošel Picard? Mně přijde že se tu bavím se samými psychopaty nebo SM maniaky...:))

na příspěvěk reagoval SSE

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

já ale nikde nepíšu, že je Hitler a ISIS srovnatelný s nějakou scénou ze Star Treku, já psal, že nelze vše označovat jakože to je subjektivní a k tomu uvedl tyto dva příklady, které samosebou jsou úplně z jiného soudku... Jinak to s tebou zkusím ještě jinak - popust uzdu své fantazie a upřímně mi odpověz - kdybys měl zemřít a jako možnosti by byly rozstřelení na sračky viz Remmick, rozžvejknutí Tardigradem viz Landry a rozpitvání viz Icheb, tak mi chceš tvrdit, že bys na první místo dal Icheba??:) Opravdu mi toto chceš tvrdit, že bys zvolil minimálně desítky minut dlouhé vrtání do svého těla bez jakékoliv anestezie vs ty dvě mnohem rychlejší smrti? Asi ne co;) A proč ne? Protože to je z těch tří nejbrutálnější, hm?:) Tak už víme?

na příspěvěk reagoval Jakkob

Feidias

Feidias (hodnocení, recenze)

Eodeon

mě vždy trvá než si zapamatuju jména postav, ale je mi sympatický pilot a bývalý první důstojník. Ale narozdíl od Disca mi z těch hlavních postav žadná nevadí. Ten Romulan možná, ale to je spíše schválně. Mě přijde zajímavé, že současný Star Trek má Blade Runnerovské téma včetně zjevné vizuální inspirace. Například bar, kostýmy, atd. U ST seriálu jsem to nečekal, ani po tom netoužil, ale ve finále mi to nevadí. Zajímavé pro mě osobně též je, že jsem si v době voy přál aby byl temější, aby tu loď vždy neopravili hned v další epizode atd. V současné době kdy jsou space opery vsechny temne snad jen mimo legendy, tak by clovek skoro touzil po vetsi klasice. To uz se ale treba taky opakuju.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Arogance byl především ten způsob, jakým jsi nám všem ten svůj názor předkládal. To prostě bylo do nebe volající, nezlob se na mě. A ano, to tvé tvrzení o tom, "že Icheb trpěl nejvíc ze všech on screen ST smrtí " atd. je prostě subjektivní názor a vůbec se nebojím otevřeně a na rovinu prohlásit, že by jsi v kterékoli diskuzi na toto téma zjistil, že těch adeptů může existovat mnohem víc, než si myslíš.

A ano, celý svět rozhodně nemůže být subjektivní a ani není, to taky nikdo netvrdí a já už vůbec ne. Ale zrovna tady tohle a mnoho jiného, co zde prezentuješ jako naprosto samozřejmou věc, subjektivní ale je, nebo může být. A ta tvá přirovnání jsou zase zcela mimo (min. jednou si podobné srovnání již použil a já na to odpovídal podobně, jako odpovím teď), aneb jak můžeš prezentaci názoru, který sám o sobě nikoho neomezuje ani nijak neohrožuje srovnávat s Hitlerem a teroristy z ISIS, jejichž názory a konání ale zcela neoddiskutovatelně omezovala či ohrožovala jiné nejen na svobodě, ale i na životech? To je přeci x a y-krát horší, než srovnávat jablka a hrušky, to je prostě úplně mimo...

na příspěvěk reagoval cyphercz

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

z toho, že se to všude pitvá, bych hned neusuzoval, že je to důležité. už jsem byl svědkem tisíců příkladů takového chování, takže můžu bezpečně prohlásit, že fanoušci (a netýká se to jen trekkies) mají obecně silné tendence nimrat se donekonečna v naprosto nepodstatných podružnostech a naprosto přitom ignorovat zásadní podstatné věci.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Feidias

tak nadhoďme jiné téma a třeba se chytne. mě osobně daleko víc zajímá, co jsme se z epizody dozvěděli o Sedmé, jaký je její vývoj, jaké její dilema a rozhodnutí na konci vyvolává etické otázky. to mi osobně přijde zajímavé. nebo se můžeme bavit o hereckých výkonech, protože mě posledně velice překvapilo, jak skvělé výkony podaly Michelle Hurd a Alison Pill, z nichž o druhé jsem do téhle doby neslyšel a první jsem znal jen ze Zákona a pořádku, takže mě velice překvapilo, jak kvalitní jsou to vlastně herečky. nebo se můžeme bavit o kontinuitě a desítkách dalších (zajímavějšíchú témat...

na příspěvěk reagoval Feidias

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

cyphercz

To je jen hypotetické a nebo si opravdu myslíš, že Icheb trpěl nejvíc z vyobrazených postav v ST? Když jsi to tak napsal, tak se mi jako nejvíc trpící vybavil Picard v Cardasijském zajetí... 

na příspěvěk reagoval cyphercz

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

Eodeon

Mě to divné nepřijde, protože je to skutečně názor, který se objevuje na internetu velmi často, ta brutalita je skutečně hodně probíraná, byť mě to taky přijde nepodstatné, z tohoto pohledu můžeme být rádi že i tady na CSFD máme zástupce tohoto názoru a měli bychom se jej snažit také pochopit.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

mimochodem, nepřijde nikomu dalšímu divné, že se tu tři strany pitvá tahle s prominutím nepodstatná krávovina, když epizoda nabízí stovky dalších věcí, které stojí za to rozebrat? kde je problém?

na příspěvěk reagoval Feidias, SSE

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

cyphercz

jenže tady neposuzujeme smrt, ale způsob jejího zobrazení. gore je o tom, co bezprostředně vidíme. v tom je jeho podstata. zatímco ty tu celou dobu soudíš na základě věcí, které sis přimyslel, jako jsou dlouhé hodiny mučení a kdovíco. možná sis to domyslel dobře, možná ne, tak či tak to není podstatné. podstatné je to bezprostředně viděné. a právě skutečnost, že tyhle dvě dost rozličné věci vůbec nerozlišuješ, je jasný doklad toho, že se tu vůbec nevyjadřuješ k epizodě, ale ke své nějaké niterné reakci na epizodu. ergo mluvíš o sobě, svých pocitech a svém vnitřním světě. víc subjektivní už to být nemůže. jestli máš pocit, že tu z tebe opravdu padají fakta, tak jsem se v minulém příspěvku nedopustil až tak velké nadsázky, jak jsem si myslel.

Související novinky

Sci-fi Můj nepřítel dostane novou verzi

Sci-fi Můj nepřítel dostane novou verzi

17.06.2024

A je to tu zas! Nezastavitelný výrobní pás Hollywoodu brzy přinese další remake kultovní klasiky z osmdesátých let. Nové adaptace by se tentokrát měl dočkat dobrodružný science fiction snímek Můj… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Reklama

Reklama