Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 4

(série)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2022, 6 h 52 min (Minutáž: 33–52 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Další adrenalinová řada seriálu o závodech Formule 1, ve které do kokpitu zasedne dvacítka ostřílených veteránů i úplných nováčků. (Netflix)

Recenze (31)

Splasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to právě během této sezóny, kdy jsem díky YT algoritmu či trendu klikl na sestřih jedné kvalifikace a od té doby začal sledovat sestřihy pravidelně. Po pauze více než 10 let, během níž jsem se o F1 zajímal jen velmi povrchně. A asi nebylo k návratu lepší načasování. V té době jsem byl s výsledkem vítěze konstruktérů a šampióna 100% spokojený. Kdybych byl v té době seznámen s obsahem předchozích 3 sezón, možná bych reagoval jinak. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čakal som viac. Rozhodne. Zvlášť pri jednej z najnapínavejších (ak nie najnapínavejšia ever) sezón vo Formule 1. Človek ju sledoval so zatajeným dychom, nech už ste fandili komukoľvek a preto stačilo Netflixu z toho len čo najviac vyťažiť, pretože dramatický scenár písal sám život. Žiaľ, nestalo sa. A tak sa niekoľkokrát vraciame k havárii v prvej zákrute na Hungaroringu, xy krát sme v Monaku, atď, atď. Chýba tomu lepší koncept. Neviem, či podobne ako Max, ani tí, ktorí sa v tejto sérii neobjavili, nechceli, alebo to tvorcom len „len nevyšlo“. Je mi jasné, že všetko sa sústredilo na súboj Mercedesu a Red Bullu, ale aj tak. Keď tam bol Alpine, tak tam mali byť aj Aston Martin, a Alfa Romeo. A kto sledoval tú sezónu poriadne, nedozvie sa absolútne nič zaujímavé. Ok, aby som len nehejtoval, netušil som, že Norris s Ricciardom nemali najidelájnejšie vzťahy v McLarene. Každopádne, malo to jedno plus. Kto nemusel Christiana Hornera, tak ho bude neznášať ešte viac. Je to riadny ču*** ... Tak ostáva už len veriť, že v tejto sezóne „si ideme“ po ôsmy titul. Go Lewis, Go! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

přiblížení jedné z nejzajímavějších a nejkontroverznějších sezon F1 za poslední roky v opětovně fantastické sérii,která chytne a pustí až se závěrečným "smutečním" projevem Tota Wolffa.Haters gona hate,ale tohle byl opět nářez a Drive to Survive si stále drží pozici jednoho z nejlepších titulů co Netflix nabízí...90% ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série, další nářez. Nemám rád Hamiltona, ale to jak se chová Horner a jak jezdí to prase Verstappen mě přinutilo držet palce Wolffovi a spol. Bottas je krásnou ukázkou týmovosti. Líbil se mi Tsunoda z Alpha Tauri. Ale potřebuje vyzrát. Největší pán je ovšem Günther Steiner z Haasu. Suverénně nejzábavnější postavička. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna F1 2021: najnapínavešia a najkontroverznejšia, ktorú som za posledných 25 rokov videl. Možno aj práve preto tentokrát Drive to Survive nemal šancu pokryť komplexnosť a dejovú nabitosť sezóny. Prvé tri série boli veľmi silné, pretože efektívne zdramatizovali súboje zo stredného pola, nakoľko o tituloch bolo vždy predčasne rozhodnuté. Ale sezóna, kde idú hlavní dvaja protagonisti krk po krku od začiatku do konca, (s bodovou vyrovnanosťou!!! do posledného závodu), je sama o sebe tak dramatickou sezónou, že skoro nepotrebuje ani Netflix spracovanie. --- Každopádne som si rád pripomenul v kvalitnom zostrihu a so špičkovým zvukom "niektoré" najikonickejšie momenty sezóny - na ktoré teda zostal čas :) ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama