Reklama

Reklama

Pokémon: První film

  • Japonsko Pocket Monsters: Mewtwo no gyakushū (více)
Trailer

Obsahy(1)

Animovaný film založený na úspěchu japonských televizních seriálů a Nintendo her je situován do fantastického světa obydleného vedle lidí také 150 druhy imaginárních příšerek, nazývanými Pokemon. Každá z nich má nějaké speciální schopnosti a dovednosti. Čekatel na titul Mistr Pokemon Ash Ketchum, jeho přítel profesor Oak a další přátelé spojí své síly s elektricky nabíjeným Pokemonem zvaným Pikachu. Jejich rivalové Jesse, James a Meowth, známí jako Raketový tým se snaží Pikachu ukrást a s jeho pomocí získat nadvládu nad všemi Pokemony. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Kenneth Lampl a John Lissauer a Ralph Schuckett: 1. Pokeman Theme - Billy Crawford [3:23] ,2. Don't Say You Love Me - M2M [3:46] ,3. It Was You - Ashley Ballard with So Plush [4:18] ,4. We're A Miracle - Christina Aguilera [4:12] ,5. Soda Pop - Britney Spears [3:24] ,6. Somewhere Someday - 'N Sync [4:08] ,7. Get Happy - B*Witched [3:06] ,8. (Hey You) Free Up Your Mind - Emma Bunton (a.k.a Baby Spice) [3:24] ,9. Fly With Me - 98 Degrees [3:53] ,10. Lullaby - Mandah [4:01] ,11. Vacation - Vitamin C [3:20] ,12. Makin' My Way (Any Way That I Can) - Billie [4:26] ,13. Catch Me If You Can - Angela Via [3:28] ,14. (Have Some) Fun With The Funk - Aaron Carter [3:35] ,15. If Only Tears Could Bring You Back - Midnight Sons [4:03] ,16. Brother My Brother - Blessid Union Of Souls [3:49], ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Fenomén Pokémon neminul ani mě a po x-letech, kdy jsem je viděl naposledy jsem náhodou zhlédl tento pokéfilm. Takže jsem si připoměl své dětství a "nekonečné" hodiny, strávené díváním se na Pokémony. Ve světě Pokémonů se tentokrát odehrává spíš lidský příběh s meganáloží emocí. Tři hvězdičky za připomenutí starých dobrých časů. 50 % ()

Reklama

Bukiet 

všechny recenze uživatele

Mám rád mangu a anime a bohužel ti pitomí Pokémoni do tohoto ranku taky patří. Celou dobu prudili v televizi a nešlo je aspoň na chvíli nezahlédnout. Film jsem viděl na HBO při nějakém záchvatu masochismu, kdy jsem očekával stejný blivajz jako u seriálu, ale v delší stopáži a nutně tedy vedoucí k mé sebedestrukci. A přežil jsem to a dokonce se i mírně bavil. Za to, že to snad bylo první japonské animované dílko uvedené v našich televizích dávám hvězdičku. Za přežití pak druhou. A doufám, že někdy budu moci v TV sledovat i hodnotnější japonské anime seriály a filmy. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Film, který bych naprosto s klidem pustil dětem, jelikož je daleko lepší, než většina ostatních. Výchovné aspekty filmu se prostě nedají upřít. Byť je film oproti seriálu dospělejší (klonování apod.). Velice rád se k němu vracím. Některé scény jsou pro mě až citové záležitosti. Pokémoni mají dětem hodně co nabídnout. / Skvělý komentář: Jacinda ()

Silvermoon odpad!

všechny recenze uživatele

Pôvodný seriál zaujal svojím nápadom – vezmime 150 (pôvodné množstvo) príšeriek so „superschopnosťami“, ktoré možno skladovať v malých červeno-bielych loptičkách, ktoré možno bežne uloviť a potom nechať bojovať v turnajoch. Mohol to byť celkom úspech, ALE – hlavný hrdina je „natvrdnutý“ , vôbec sa nesnaží pochytať nejaké príšerky (pričom motto seriálu je GOTTA CATCH´EM ALL), tvorcovia seriálu sa ani nesnažia využiť potenciál pokémonov a tak moralizujú diváka, až je to nechutné. A potom príde do kín celovečerný film – divák čaká, že tu bude využité všetko, čo predtým ležalo ľadom. Lenže sa nedostaví nič iné ako sklamanie – dej stagnuje, dialógy sú prázdne, po chvíľke sa dostaví nuda, ktorá už nepustí. Nezachraňujú to ani „Rakeťáci“, ešte aj po Pikačuovi máte chuť šmariť vrecko s pukancami. Takže ak už vôbec Pokémon, tak jedine ako hra na Nintende. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu navazujícím na seriálová dobrodružství můžeme slyšet Pokémona poprvé doopravdy mluvit, přestože neotvírá ústa. Pokémon Mewtwo používá ve filmu lidskou řeč namísto vydávání obvyklých pokémonních citoslovců, často totožných se jménem daného Pokémona. (FFilipCZ)
  • Keď ide Fergus ku Gyaradosovi po tom, čo Mewtwo odrazil jeho Hyper Beam, môžeme vidieť na zadnej strane Nidokinga, ale Fergus má Nidoqueena. (patrik1177)
  • Keď sa Brock pozerá na obraz sestry Joy, v detailnom zábere naň Brock vrhá tieň, ale v predchádzajúcom zábere nie. (patrik1177)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno