Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film si ani nevzpomenu. Po týdnu ani nevím, na co jsem se dívala. Proč taky? Obyčejná komedie o uječených a nafintěných holkách, které si bez mobilu nedokáži představit svět. Takových komedií je teď dost a dost. Nebýt Tommy Lee Jonese, bůh ví, kam by to režisér dopracoval. Raději ani nevědět... ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Policista hlídá největší americký poklad - roztleskávačky. A celé je to ukrutná na nervy jdoucí nuda plná všemožných žánrových klišé. A když začal 200 kilový černoch tančit s roztleskávačkama v kostele poté co zkoušel s ukrutným gospelem bylo na čase to vypnout. Možná by to bylo zajímavé kdyby slípky dostali opravdovou policejní ochranu která by je nikam nepustila a opravdu je hlídala :-D 20% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Není to taková legrace jak by mohla být a ačkoliv Tommy Lee Jones coby ochránce zákona je krásně nevrlý vůči menším zlozvykům a pokleskům umíněných roztleskávaček, tvůrci z této zajímavé konfrontace moc nevytěžily a scénář se zuby nehty drží klišoidních schémat. Odhalení identity vraha nemá potřebný efekt překvapení a finále s naháněčkou a následným úlevným vydechnutím, že to dopře dopadlo, tu bylo už asi stokrát. Film, který je rutinně natočen a nenabídl nic extra a vše co v něm bylo k vidění, bylo už k vidění jinde. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku si zaslouží všechny ty krasavice o které se chudák T.L.Jones musel starat. Nic proti němu nemám, ba naopak, je to jeden z mých oblíbených herců, ale proč si na sebe ušil bič v podobě poručíka Sharpa? Má přece na víc, než hrát v komedii, která je předem odsouzená k propadáku. Třeba si chtěl jenom užít těch pár scén s pěknýma holčinama. Kdo by vlastně nechtěl - a ještě za to inkasovat doláče. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotenia som čakal niečo horšie, ale nakoniec to bolo celkom milé. Jeden starý bručoun - Tommy Lee Jones už iný nebude - a pár stredoškolských kočiek. Teda kočiek z High school, lebo v Amerike je stredná škola vysoká. A dokonca jedna vtedy začínajúca a neskôr superhviezda R&B Christina Millian. Tá akože akčná, detektívna línia tu bola zbytočná, veľmi plytká, ale zas ako mali dosiahnuť, aby mal starý poliš na dome kopec tenageriek? Takže ak sa film neberie príliš vážne, dá sa s prižmúrením akceptovať ako priemerný. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ve snímku se Teresin (Paula Garcés) přítel jmenuje Antonio. Ve skutečnosti je tato herečka vdaná za Antonia Hernandeze. (Coldrex)
  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)

Reklama

Reklama