Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Roztleskávačky se staly svědkyněmi vraždy a tak nastupuje Tommy Lee Jones, aby je ochránil před zlými padouchy, kteří chtějí tyto hloupoučké slečny odstranit. Jones opět v roli neústupného a nevrlého profesionála, jak jej známe třeba z Muži v černém. Bohužel tady postrádá vtipného kolegu, který by mu nahrával na smeč, a tak je celá komedie lehce neveselá. Zbytek hereckého obsazení uvítají zejména muži od 15 výš. Jinak se tu nic moc světoborného neděje. Průměrný snímek na chvíle, kdy v televizi dávají už jen věštírnu nebo Horsta Fuchse. 40% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která na můj vkus obsahovalo málo humoru a možná i akce. Film nabídne celkem nápaditou zápletku. Nicméně děj se mi zdál docela nudný a ne zrovna moc promyšlený a propracovaný. Dalším takovým trnem v oku bylo to, že se tu až příliš řeší vztahy, což není zrovna můj šálek čaje. No a to rozuzlení bylo velmi odbyté. Kladné body můžu přidat pouze za mladé pěkné roztleskávačky. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mnohdy je jednodušší krotit Antona Chigurha, Dr.Kimblea, či mimozemšťany, než kvintet ukdákaných slepic.. Humor měl nejspíš fungovat na konfrontaci stoického klidu Rangera Jonese a potřeštěného světa pubertálních roztleskávaček, ale výsledek je nad očekávání tuctový. Kdyby si to Tommy Lee už někdy v půlce ukončil pěti přesnými výstřely, získal bys můj kredit a film mohl nést jméno Tahle země není pro mladý.. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Tedy, musím říct, že jsem hrozně rád, že jsem si tady před tím, než jsem se na film podíval přečetl několik opravdu zasvěcených komentářů místních znalců... díky nim jsem očekával děsnou kravinu a byl jsem mile překvapen. Film mne pobavil, užil jsem si hezký nedělní večer a dávám 4 hvězdičky... hm... No, dám jich pět. Pobavil jsem se, zasmál jsem se, byl jsem i napnutý, kdy ten darebák udeří a jak... Jo, byla to legrace, hezké holky, trocha napětí, dobrý konec... 90% a pět hvězdiček... Nebýt těch úžasně skvělých komentátorů tady, asi bych dal jen ty 4 hvězdy, ale já se fakt pobavil. Zajímavý komentář Deimos. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vrchol průměrnosti. Nevím, co donutilo Tommyho jít do takohého filmu. 5 nejkrásnějších roztleskávaček v Americe se sešlo pod jedním domem a Tommy je má chránit. Samozřejmě vznikají rádoby vtipný scény jako nakupování drogerie pro holky, problémy s kluky a jejich oblékáním. Poté samozřejmě holky pomůžou Tommymu najít si holku a na konci všichni tancujou aby naskočili titulky, všichni si pomůžou navzájem, a divák se má bavit. Jenže je to tak průhledný a průměrný, že to nikoho nebaví. Včetně Tommyho... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)
  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)

Reklama

Reklama