Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se svým synem a dcerou se dostávají do tábora Arawak, kde si chtějí užít klidnou plavbu lodí po jezeře. Jejich bezstarostné chvíle končí ve chvíly, když se jejich loď srazí s motorovým člunem, což má za následek tragickou událost - smrt jejich otce. O několik let později se na toto místo vrací další návštěvníci, ale jejich příjezdem se zde rozpoutá krvavé peklo. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Martin741 

všechny recenze uživatele

A mne sa to pacilo. Hoci ide len o slasher /este aj ten ma podzanre/ - slashery zacali pre mna kultovym Friday13th, potom sa s nimi roztrhlo vrece, teda najma v USA - som rad ze jestvuje nejaka taka krajinka na tejto planete co sa vola ze USA - vzniklo to este v hlbokej totalite za komara /komunistov/ - no a v superiacom ZSSR by taketo horory nemali sancu, ze jo. Film zacina pomaly, tempo je take kadejake, rozplazle, - jo a ta posledna scena je extra bruta, to suhlasim. Treba pozriet. U Friday 13th slo este o planovane vrazdy, vslovene gore veci, ktore si Dzejsn aj uzival - tu ide skor o vrazdy - nahody. neplanovane, ale stanu sa aj take. Preto take vysoke hodnotenie . 74 % ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sleepaway Camp je béčkový horor jako vyšitý. Hloupé dialogy, na první pohled dobrá pointa, která se ale ztrácí v plytlém ději a rovněž tlupa rádoby přesvědčivých herců. Nicméně ve výsledku tento film neurazí (a samozřejmě ani neohromí) a vraždy jsou občas nápadité a brutální, ale celkem očekávatelné. Rozhodně můžu říct, že na takovém táboře bych si nikdy nechtěl ocitnout. Zkrátka osmdesátková oddychovka, u které lze vypnout mozek a nijak nepřemýšlet o tom, co se tam právě děje. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Sleepaway camp je klasickým zástupcem kempového slasheru, který si jednoznačně bere inspiraci ze známějšího 'FRIDAY THE 13TH'. Vrah zde v žádném případě nedosahuje kvalit Jasona (to nikdo :-) ), ale i tak jsou vraždy efektní, nápadité a oběti neumírají během pár sekund. S hereckými výkony to je sice na čtýru, ale to už je v tomhle subžánru celkem standard. Menší výtku bych našel v celkem pozitivním duchu, takže o navozování strachu tady nejde mluvit, přesto jde podle mě o příjemnou vyvražďovačku a hlavně závěrečná scéna se musí vidět. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na film se musím dívat z jiného úhlu a nemohu ho hodnotit stejně jako filmy z roku 2008. Přece jen rozdíl 25 let je tu znát, ale...... rozhodně jsem se u filmu nenudil. Tábor byl opravdu hnusný, taky jsem byl na podobném pionýrském táboře, taky se tam děly věci, takže mi během sledování filmu naskakovala husí kůže.... V Sleepaway Campu byla šikana kam jen dohlédneš, hnusní spolubydlíci, závistiví rádoby kamarádi, pedofilní kuchař...... prostě děs! A být s Angelou na pokoji, rozbil bych ji hubu! Mimochodem na táboře jsme měli taky takového Angeláka. Taky jen seděl a čuměl, nemluvil, kam jsi ho postavil, tam stál, bál se cokoliv dotknout.... nakonec skočil přes zavřené okno. A odvezli ho na psychiatrii... Takže tento film může být klidně realitou..... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

V té době možná skvělý počin, nic moc lepšího taky asi nebylo, ovšem v té nynější to už nemůže příliš zaujmout, když člověk zná X lepších filmů v podobném duchu. Teď to působí spíš komicky, se všema těma ohozama z 80. let. :-D (Nechápu, jak to mohli ti kluci nosit.) Ale zpět k filmu. Ten není moc zajímavý, napínavé scény mě moc nedostaly a závěrečná pointa je možná trochu překvapivá, ale nijak nevyvrací ani nevysvětluje předchozí děj, takže ani za tu nemůžu chválit. Vlastně ani nevím proč dávám ty dvě hvězdičky, protože to je docela nudná vyvražďovačka... 40% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • Dvojica chlapcov, ktorí sedia pri Judy, keď sa Paul prvý raz stretne s Angelou, je v rôznych záberoch iná. (beso74)
  • Dievča na vodných lyžiach v úvode sem-tam mizne, aby sa potom opäť objavilo. (beso74)

Reklama

Reklama