Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Česká bláznivá komedie připomínající pohádku o hloupém Honzovi, který všechny zlé přechytračil a získal všechno, co takovým hrdinům přináleží.  Honza se tu ovšem jmenuje Vít Dolejší, všeobecně přezdívaný Vitoušek. V podzemí Národního divadla hlídá stav spodních vod a když dostane padáka, protože divadlo připadne jeptiškám, nezbývá hrdinovi než zdědit po dědečkovi z Ameriky karlovarský hotel Richmond a pět milionů dolarů, vázaných na jeho rychlou rekonstrukci. V tom okamžiku se ovšem hrdina ocitá v síti intrik zbohatlého veksláka zvaného Boss, ředitele hotelu a bývalého estébáka Křiváčka a vychytralého advokáta Wágnera. Ve hře jsou však nejen velké peníze, ale také půvab notorické hráčky Alice, do níž se Vitoušek zamiluje a pak všem ukáže, že vůbec není takový blbec jak si všichni mysleli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (251)

Cisarpan 

všechny recenze uživatele

Název tohoto filmu zdá se přesně vystihuje obyvatele této stránky. Absolutně nechápu, co se komu na tom nezdá. Vyborní herci, v čele s nepřekonatelným panem Sobotou (nejlepší čs.herec posledních 40 let) výnikající pan Skamene a břitký humor. V pohodě film a v posledních x letech jedn adobrá komedie...Jen to asi je mainstream, takže je to nepopulární co....haha ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

To sa nedalo pozerať. Môj žalúdok strávi kadečo, ale toto fakt nie! Aj tie zlé filmy dokážu ako tak zachrániť aspoň tí trocha známejší herci. Tu sú tiež, ale čo na tom, že dostatočne dobre konkurujú vreciam zemiakov? Skutočne tak sprasačené herecké dno sa len tak nevidí. O ostatných "kvalitách" filmu je zbytočné sa vyjadrovať. Je to žumpa, úplné dno od ktorého sa dá len odraziť. Pri filmoch podobného druhu až pociťujete fyzickú bolesť z pozerania. Fakt na to pozor, aby to neodnieslo vaše srdce, alebo mozog. Toto je tak na 0% kde opäť netuším ako to skončilo. Fakt sa to nedalo dopozerať. ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Infantilní, infantilní, infantilní...těžko hledat slova. Je to taková zdegenerovaná verze Dědictví aneb Kurvahošigutentag. V tehdejší době byly restituce a dědictví aktuální. Velmi nešťastně se to odrazilo v této katastrofě. Jsem šokován čemu se propůjčil Tomáš Töpfer, Jan Kraus a další. Nejvíc otřesný je Luděk Sobota - hrozná karikatura a idiot. Ivan Mládek nakonec byl nejlepší (a to nemyslím ironicky). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zbavit Blbce karlovarského Richmondu je těžší než ochutnat všechny lázeňské prameny. Ale pořád to není tak těžké, jako pobavit se u této "komedie". Debilní Vitoušek má totiž do roztomile zabržděného Františka Koudelky z STS Chvojkovice Brod dost daleko, i když fyzická podoba by tu byla, a jeden vzteklý Pinďour to nezachrání. Já bych se tedy hodnocením klonil spíše k odpadu, ale zaujal mne porevoluční průlet Carlsbadem ve splašené Škodě 1000 MB a za to jednou hvězdou zaplatím. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je pozoruhodná jediná věc - jak moc špatně tady hraje celá plejáda jinak výborných herců. Takhle zprasit film, to je vlastně svým způsobem taky umění. Paradoxní je, že kdyby byl film o trochu lepší, tak by se na něj vůbec nedalo dívat, protože jediné, co je na něm trošku zajímavé, je právě jeho tragické provedení. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, se kterým jezdí ve filmu Alan, strážce Alice (Simona Chytrová), je Škoda Favorit v edici Blackline z roku 1993/94. (Radza130)
  • Točilo se Liblicích, Svatém Janu nad Skal, Ruzyni, Doksech a Karlových Varech. (M.B)

Reklama

Reklama