Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 53. ročník (za rok) 1995 - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour + nominace (4) - 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour, 52. ročník 1994, 54. ročník 1996 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Jane Seymour ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku rozhodně nešlo o špatný seriál, ale s každou přibývající řadou se kvalita zhoršovala a scénáristé už prostě vařili z vody. Z původního, již tenkrát nepříliš originálního, námětu zbyla jen halda klišé a moralizování. Navíc postavy jsou dost černobílé a co nejhůř, ústřední hrdinka mě postupně spíš otravovala, než že bych ji nějak zvlášť "žrala". ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

To bylo kdysi dávno, když jsem byl dítě školou těžce povinné, vraceje se v páteční den těšil jsem se na víkend i na páteční večer, kdy v postarším modelu TV běžela hrdinně Doktorka Quinnová a její osudy. Tehdy, kdy mi ještě na hlavě bujelo vrabčí hnízdo a já se nesnažil zkrotit ho, tehdy se mi seriál líbil. Dnes sice ještě plešku nemám, ale nad dávnověkým sentimentem už se jen usmívám a z nostalgie dávám 3 stars. Vidím v tom už i další věci, které jsem jako hloupé děcko neviděl...třeba ten citový přehršel, třeba tu vtíravou dojemnost, ale to není přímo výtka, pokud v tom člověk najde smysl a alespoň lehce ho to přinutí jednat jako Dr. Quinn, pak je to v pořádku. Méně osobní dokonalosti = více hloubky. ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 5 let, tak jsem tenhle seriál měl rád... Bohužel. Když jsem ho pak viděl v pozdějším věku, tak jsem si dal tu práci a pár dílů zhlédl, stále jsem totiž čekal, že mě chytne. Žel, nestalo se tak. Je to slátanina o nadpozemsky šikovné a hodné "paní", která, nevím proč, chodí s naprostým idiotem s ještě horším jménem. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Ano Doktorka Quinnová sem tam pro své suveréní názory lezla na nervy. Pak tu byl ale naštěstí Sally (nejlepší postava seriálu). Plus spoustu dalších dobrých vedlejších postav. Je zde taky spoustu indiánů, a to se cení. Sem tam nějak zapracovaná historická postava a událost. Fanoušci divokého západu mohou být v podstatě spokojení. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • Alley Mills (Marjorie) je žena Orsona Beana (Loren). (Zephyr01)
  • Jim Knobeloch (Jake) je manželem Beth Sullivenové, autorky seriálu. (Zephyr01)
  • William Shockley (Hank) vlastní v texaském Austinu restauraci s názvem "Cafe Josie". (Zephyr01)

Reklama

Reklama