Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (317)

dobytek 

všechny recenze uživatele

První díl jsem viděl a jelikož tohle má ještě horší hodnocení, tak jsem si to nemoh nechat ujít. V prvnim dílu se mi celkem líbila atmosféra tý doby. Tady jsou jen takový náznaky. V tomhle ohledu mi první díl přišel teda o něco lepší. Tady se většina děje odehrává v interiérech bordelu a měl jsem chvílema pocit, že sleduju nějaký podivný soft-porno. Jestli něco stojí za zmínku tak snad akorát striptýz na úplnym konci filmu, kterej předvede Dagmar Ďásková. Jo a Kuklová je fakt hezká, akorát mi na ní vadilo, jak měla pořád cigáro v rypáku. To fakt nesnášim. Přijít ke kurvě, která smrdí cigárama, tak budu chtít slevu. Jinak pokud se mam vyjádřit k tomu, že podle čsfd je to nejhorší film všech dob, tak za sebe řikám, že určitě ne. Jsou filmy, u kterejch zažívám asi podobný pocity, jako připoutaná Kuklová nucená sledovat do zblbnutí "Ty hajzle! - AAAAAAAA" :-) Takže aspoň tak symbolicky dávám jednu hvězdu. P.S. Dost se divim, že Olmer tentokrát neprotlačil do žádný role svou manželku a taky se divim, že nenatočil ještě Playgirls III :-) ()

Natascha odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, mozek mi říká, že to byl odpad na n-tou, ale já jsem se u toho královsky pobavila (a ne sama, velmi náhodně jsem na to narazila se svými spolubydlícími a 3 jsme na to vydrželi koukat celou dobu a bylo to very funny...:-). Nad vyzývavými pohledy gigola Slávka Boury, nad zubatou šlapkou, která chce léčit masochistu něžností, nad video mučením Miší Kuklové, nad těmi dokonalými dialogy a přirozenými hereckými výkony.... Skoro bych řekla, že je to takové malé guilty pleasure (ale už to v životě nechci vidět!!!) ()

Reklama

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

To byl nápad vskutku geniální. Pánové Páral i Olmer by se měli vážně zamyslet. Oběma nějak neprospěla změna politického ovzduší, jejich ďábelské já se zřejmě krotilo, ale po sametové revoluci vyplulo na povrch. Ještě horší bylo jejich spojení. A nejhorší bylo natočení pokračování skutečného propadáku ve stejné sestavě. Druhý díl jen leží na dně kalného jezera. Jelikož se Playgirls 2 natočili ve stejný rok jako jednička, tak předpokládám, že měl Olmer v úmyslu natočit pokračování bez ohledu na to, jak dopadne první díl - a to neměl dělat. ()

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

U některých filmů je nepochopitelné jak je někdo mohl natočit a podepsat se pod to. Raději než-li sledovat tohle, blikejte si lampičkou 85 min do obličeje, sledujte zapnutou pračku, nebo pozorujte bublinky v limonádě, odnesete si větší "zážitek". Oba díly této arcisračky jsou stejná hutná blbost s hereckými výkony na bodu mrazu. Ale už dost kopání do mrtvoly. ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani netočil Olmer. Záblesky doby a důsledné exploatování všemožných specifik devadesátkové reality, které charakterizovaly jeho opus magnum "Nahota na prodej" i první díl "Playgirls", zde de facto chybí a místo toho nastupuje absurdní vyprávěnka jak z růžové knihovny o tom, že bordelmamá teskní po lásce, což se projevuje tím, že touží po nejodpornějším slizounovi široko daleko. Jenže ten se zakouká do obludné bývalé modelky, která zase touží po biologovi s masochistickými sklony (její vnitřní monology, kde si bičovaného muže připodobňuje ke Kristovi, jsou ještě otřesnější než její ultratoporný herecký projev). PS: Za tu vlezlou titulní píseň by někdo zasloužil ztrestat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)
  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)

Reklama

Reklama