Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, první sezóna seriálu „Temné léto“ rozhodně není dokonalá. Zombie se místy chovají hodně divně, k některým postavám si vůbec nevytvoříte vztah, ale je to celé natočené tak, že máte pocit, že zombie apokalypsa není nic pěkného. A tak by to mělo být. S některými postavami se rozloučíte skoro mrknutím oka a přiznám se, že některé momenty mě dostaly. Nic nového, ale dobré to je. ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Celkem srajda, některé epizody jsem musel přeskákat, což by se asi stát nemělo. První epizoda je celkem fajn, i když nebyl úplně využitý potenciál začínající zombie apokalypsy spolu s rychlými, dravými zombíky. I tak fajn. Epizoda ze školy, třetí epizoda, je úplně mimo mísu, a od té chvíle jsem o seriálu začal uvažovat jako o blbosti. Epizoda z motorestu je v pohodě a tak nějak logicky vyústí. Dobrý. Nu, uvidím, jestli tomu dám ještě šanci. EDIT: Nedal. ()

Reklama

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Nevím jak moc je potřeba znát seriál Z Nation, jelikož Black Summer je jeho prequel... mě k sledování dohnal trailer, počet epizod a jejich délka. Bohužel, i když první epizoda je fakt dobrá, časem se to nějak zajímavě nevyvíjí, pořád se jen někam utíká a konec byl takový nějaký. Celkově mi přišlo, že to zůstalo někde na půl cesty. Případné další sérii ale určitě šanci dám. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že Black summer nepriniesol trochu ucelenejší príbeh, pretože niektoré epizódy boli ozaj pomerne vydarené, najmä Drive a Diner. Tvorcovia pracovali jednak z klaustrofobickýmím prostredím, jednak s otvoreným svetom a zombie apokalypsu sa im podarilo zobraziť pomerne dobre, ale ku žiadnej z postáv som si nedokázal vytvoriť lepší vzťah či sympatie a tak bol príbeh miernym sklamaním. Stále sa však jedná o jeden z lepších seriálov v ktorom sa objavili Zet. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako po přesvědčení od ostatních jsem byl docela na vážkách, jestli se do tohohle počinu od velkého N pustit. Zvědavost nakonec vyhrála, a já lituju času, který jsem touhle sračkou zabil. Samotný scénář je tupý jak moje pastelky z první třídy, postavy jsou nesympatické, jejich uskupení se nelogicky mění každý další díl, k žádné jsem si za těch 6 dílů nevytvořil citový vztah, takže mi bylo úplně šumafuk, že umírali jak švestky. Nelogičnost také smrděla v jednotlivých scénách, které ve výsledku děj nijak neposunuly (japonka mluví japonsky bez titulků, nikdo jí nerozumí a stejně neřekne nic podstatnýho). Na debilitu postav jsem si v zombie filmech/seriálech již zvyknul, ale tohle mě dostávalo znovu a znovu. Jediné pozitivum bylo postupné snižování stopáže jednotlivých dílů, díky za zkrácení utrpení. Pozn. pokud někdo z recenzentů žvatlá o tom, že je Black Summer lepší než Walking Dead, tak nejspíš trpí nějakou poruchou. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Při jedné scéně ve škole řekne Rose (Jaime King) dvakrát po sobě „bylo to dítě“. V záběru ale vydíme, že nepohybuje rty. (Duoscop)
  • Natáčelo se v Beisekeru (Alberta, Kanada). (BMW12)
  • Keď Williama a ostatných v aute naháňa čierny Dodge RAM, tak v záberoch z vnútra auta je vidieť, že auto za nimi má zapnuté svetlá, ale v záberoch z vonku nemá. (TheDomoD)

Reklama

Reklama