Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tvůrci věděli jak natočit levně ale zajímavě a nikdy na úkor kvalitních běhacích zombie. Postavy jsou různorodý a kupodivu se některý chovaj logicky. V podstatě jediná věc co mi vadila byly ty neustálý názvy kapitol a taky to že uprostřed to trochu ztrácí tempo. A taky to že namlsali na hordu kterou nakonec neukázali, snad v druhý sérii. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Black summer vôbec nebolo take zle ako je to v percentách na csfd. Divím sa že iba jedna časť je v červených číslach. Ale čo už, na to že to robila firma Asylum tak klobúk dole. Epizódy neboli príliš dlhé a Česky dabing tak trochu pomohol. Zombie seriálov som veľa nevidel tak asi aj preto lepšie hodnotenie. Mne sa to celkom páčilo a netflix prekvapil. Vadilo asi len zbytočne veľa postáv a mohlo tam byt viacej zombíkov. 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Filmy o prežívaní v zombie svete mám veľmi rád, no tento prípad je skôr sklamaním. Celé mi to prišlo ako vytrhnuté z kontextu, hrané iba na jednotlivé scény a na efekt. Žiaden poriadny nosný dej, žiadne obľúbené postavy. A tým pádom iba priemerná atmosféra a veľký hrniec nudy. Zombíci sa tiež správali neštandardne - boli skoro rýchlejší ako tí zdraví, čo sa mi zdá ako vtákovina. Chcelo to jednoducho ucelenejší koncept, druhá séria je myslím strata času. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou solidně na tři až čtyři hvězdy, ale já je dát fakt nemůžu. Postavy jsou tak dementní, že nechápu proč jsou ještě na světě (ve druhé sérii ještě o trochu víc). Některý jejich rozhodnutí si nejde vyložit jinak, než že chtějí zhebnout a to mě fakt rozčiluje. Tyhle ty "fuck-upy" se projevují nejvíc u hlavní hrdinky, která je už tak nesnesitelná (a to mám Jaime King jinak moc ráda.. ani jsem netušila, že umí hrát takovou zabedněnku). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně očekávaný seriál z dílny netflixu o zombie apokalypse, který měl obrovský potenciál, protože podobných věcí vzniká poslední dobou málo, a tak by neměl silnou konkurenci. Hutná, drsná a syrová atmosféra, minimum hudby a umělých zvukových efektů a nasraní, agresivní zombie dávají dokupy brutální kombinaci, která táhne seriál kupředu neuvěřitelným způsobem. Napětí budováno skvěle a působilo to hodně realisticky. Ale světe div se, když je tady scénář jak vytáhnutý z odpadků, tak se můžete vizuálně a atmosfericky snažit jak chcete, ale je to stejně k ničemu. Další příklad toho, že poctivé filmařské řemeslo bez poctivého scénáře neudělá žádný pokrok. Je to obrovská škoda, protože jinak bych neměl co vytknout, ale scénáristické nesmysly, nelogické dějové příběhy a ještě nesmyslnější členění dílů na kapitoly (proč???) seriálu ubíraly na kvalitě rapidním způsobem. Nemluvě o snižování stopáže dílů ze 40 na 20 minut ve druhé půlce seriálu a zakončením úplně bez pointy. Sakra, tohle mě bude mrzet ještě dlouho. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Keď Williama a ostatných v aute naháňa čierny Dodge RAM, tak v záberoch z vnútra auta je vidieť, že auto za nimi má zapnuté svetlá, ale v záberoch z vonku nemá. (TheDomoD)
  • Při jedné scéně ve škole řekne Rose (Jaime King) dvakrát po sobě „bylo to dítě“. V záběru ale vydíme, že nepohybuje rty. (Duoscop)
  • Natáčelo se v Beisekeru (Alberta, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama