Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (109)

sharkamell 

všechny recenze uživatele

Nooo.... takový zrychlený TWD :D 1. série byla parádní, to jsem Black Summer hltala u obrazovky a fakt byla zvědavá, jak to bude pokračovat dál (některé scény jsem dost nahlas prožívala, sousedi mě beztak slyšeli :D). 2. série byla teda horší. Jako jo, akce se zombíkama tam byly, ale přišlo mi, že se tam hlavně kecalo a do toho se přimotalo milion postav. Jako takhle, já velice velice ráda zombie a jsem velmi potěšena, když je ve filmu/seriálu pořádná akce, hnusný (=super) zombies a tak. Nezajímají mě "hluboké" rozhovory, jo, psychologie postav, chápu, dokreslení příběhu, ať víme, o co jde, jojo, ale já chcu prostě zombie gore! :D Jinak ještě co se mi líbilo, jak tvůrci vždycky nasnímali příběhy z několika úhlů - jak se hezky prolínaly. To bylo moc fajn. 3, nebo 4 hvězdy? Nakonec dávám 4, ale uvidíme, co třetí řada, možná hodnocení ještě změním. ()

Bohnice05 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení naprosto nechápu. Za mne žánrová laskomina. Výborná atmosféra a skvělá kamera. Nějak takhle by se to podle mě vážně dělo. Nikdo by nebyl hrdina. Některé otázky a příběhy by zkrátka zůstaly nezodpovězeny a neodkryty. Protože když vám jdou po krku zombie a vy chcete přežít, nemá moc smysl lámat si hlavu kdo je kdo. ()

Reklama

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Celkem srajda, některé epizody jsem musel přeskákat, což by se asi stát nemělo. První epizoda je celkem fajn, i když nebyl úplně využitý potenciál začínající zombie apokalypsy spolu s rychlými, dravými zombíky. I tak fajn. Epizoda ze školy, třetí epizoda, je úplně mimo mísu, a od té chvíle jsem o seriálu začal uvažovat jako o blbosti. Epizoda z motorestu je v pohodě a tak nějak logicky vyústí. Dobrý. Nu, uvidím, jestli tomu dám ještě šanci. EDIT: Nedal. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No skvělý boj o přežití.... Všudypřítomný chaos a zmar.... Někomu ten styl nemusí vyhovovat, ale natočit takové boje o přežití kdy nevíte jestli poběžíte vlevo nebo vpravo mi prostě na zombie apokalypsu sedí..... Kameramani si asi taky užili 🙂 A všichni jsou svině, ani už nevím kolik prostřelenych hlav tam bylo.... No moc ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Trochu se obávám, že většina hodnotících hodnotí jiný seriál. Hodně zvláštně pojatá zombie apokalypsa, prakticky žádné úvodní titulky, minimum dialogů a v podstatě bez hudebního doprovodu. Vypadá to jako kdybyste koukali na skutečnou paniku obyčejných lidí co se snaží zachránit před zombíkama bez nějakého hlubšího příběhu a kudrlinek. Když se to podá takhle syrově, tak i obyčejná scéna schovávání se na střeše autobusu která by jinde byla dost o ničem , vypadá skvěle, věrohodně a plná adrenalinu. Zajímavé. Prosím, nesrovnávat s walking dead ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Když Lance (Kelsey Flower) utíka přes střechu ze školy a následně ho pronásleduje zombie, tak si vážně poraní pravou ruku, nacož je kladen důraz při jeho pokusu nastartovat auto, kdy musí složitě používat levačku. V následující scéně v supermarketu má Lance ruku dokonale zdravou, a to po celý zbytek příběhu. (korbitch22)
  • Při jedné scéně ve škole řekne Rose (Jaime King) dvakrát po sobě „bylo to dítě“. V záběru ale vydíme, že nepohybuje rty. (Duoscop)
  • Když William (Sal Velez Jr.) řídí auto, tak v některých záběrech drží v ruce láhev s vodou a v některých ne. (Duoscop)

Reklama

Reklama